《18童顏 天然G奶》E-BODY幼幼 ★ 純情 ★ 波推✔夾腸✔淫GFF

身份保密
身份保密  發表於 2015-3-3 17:28:23 |閱讀模式
名稱: P 純情
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A12341-尖沙咀-美少女-P純情.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

硬件出眾 、又高挑又大波 、仲要服務好 、夠投入、仲要可以大車 、絕對好玩好砌既o靚模級女女 !【純情】、真係MODEL身材、o靚模上圍 又有情人FEEL !有好彈手又FIRM既F級大波 、PAT超翹超好肉 ,身形FIT爆、絕對正過周X娜、淫過溫BIG霞 、仲要服務超得 、大車特車、口爆、波推水蕭,聲線超淫、仲好有GIRL FRIEND FEEL ,真係見到佢個BODY都9硬

《18童顏 天然G奶》E-BODY幼幼 ★ 純情 ★ 波推✔夾腸✔淫GFF

http://go141.com/zh/A12341-尖沙咀-美少女-P純情.html

樣貌: ★★★★★ 女人味非凡 非常迷人 大眼水靈 非常淫蕩 咀唇好性感
身材: ★★★★★★ 前突後翹 ,有傲人身材 ,心口一對F級大波 ,未除衫就漲卜卜、除左衫就對波就彈下彈下 ,堅挺得黎好有彈性 、引死人咩,仲要有蘿又有腰,個PAT又翹又好肉,皮膚好白滑、好白滑,非常非常DAP得杯落 !
服務態度: ★★★★★★ 女友FEEL(GFF)大車大咀大錫、波推水蕭、加埋【純情】佢周X娜既身材真係冇得FIGHT

打俾相熟agent 約大乳高挑o靚模feel女女【純情】,準時到達 ,等左幾分鐘,終於上得,多謝安排 。上到房見真人,掂,眼大大相貌她標緻 ,好招呼仲有D淫蕩,事業線又長又深,睇到我流晒口水,掂  ! 報左鐘先,幫我除衫除褲,呀女一除BRA,果然係BIG BALL蕩漾,而且係靚淺啡 LIN,好鬼引人,正到我玩到唔捨得停手  !攬攬錫錫左一陣,有女朋友FEEL,拖我一齊去洗白白,有波推水蕭,水蕭個陣唔小心俾佢吹爆左 、真係估唔到o靚模都有口爆 、不過咁就爆左、仲未完成我狗仔推爆A版X秀娜既心願 ,【純情】紅幫我抹身,細心,抵錫 !

上到床,我問可否加鐘、因為【純情】實在係太正 、SERVICE果然有翻咁上下、加左鐘之後,我地大車左陣先,然後秀娜幫我奶晒全身,又錫LIN,又奶袋,之後環吹,吹功了得,搞到我硬到不行了,佢讚我下面好大,我又讚翻佢對波仲大,呀女好LUM,又將對波波搖下搖下 ,認真壯觀,我細佬硬上加硬,直頭起立敬禮,羽晴見我已經係最強狀態就幫我上套。
先女上,邊UN邊搓蕩乳,然後起身錫LIN LIN ,再大車左陣,轉POST,男上,佢邊比我插邊攬實我,同埋係我耳邊輕輕呻吟 ,叫我大力D,睇佢個淫樣就知佢好鬼舒服,再轉個POST,狗仔猛推 ,係呻吟同晃蕩美乳之下 ,終於完事 ,羽晴攬住我休息左一陣,先去沖涼,成身舒服晒,好滿足,多謝推介 !抵食!

【純情】硬件出眾、又高挑又大波(37F)、仲要服務好、夠投入、仲要可以大車、絕對好玩好砌既o靚模級女女!

如下圖所見:身形真係頂呱呱

巨乳幼腰、呼之慾出!

DSC08343.JPG DSC08316.JPG

==========================================
Pink 純情 

女女20歲,東北人,姐姐組,樣好有女人味嫵媚,其實我都係中意有女人味的女女

波波36 F cup左右, 波形好,身形S線條,22"幼腰 ,白滑膚色,身材100分

服務真係200分,熱情好傾,服務細心,見我出晒汗比水我飮,沖涼已經大大車,利塔利車車車車車車車,吹功不錯,做愛一路利塔利大車,做完女女仲幫我massage左幾下,真係好舒服

Overall: 一定會翻食

廢話少講,去非廣告妝相

終極超靚天然F CUP大暴乳,仲要完全走肥!

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +1 元錢

thx for sharing

回帖獎勵 +1 元錢

內容豐富,大開眼界!

回帖獎勵 +1 元錢

回復 JingKoo #4 的帖子

波好大,正

回復 oceanwu88 #5 的帖子

佢眼神好正

回帖獎勵 +1 元錢

睇嚟唔錯噃,得閒去試一試!

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

美丽性感好货色

回帖獎勵 +1 元錢

好L大波

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

Wa.................
Big Big Ball
Good Tilts
Nice Long Legs

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享