[賽後報告] 元朗雪兒Pink Lin彈手真波,粉紅靚鮑有真水,車牌,BM,夾腸,環保水中蕭,環保吹,六九,口爆,顏射,吊完西再環保口爆都得,事後一蕭,爽到腳子軟嗮。

簽到
名稱: 雪兒
地區: 上環
網址: //141-hk.com/zh/25-元朗-一樓一-雪兒.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

樣貌:面型尖尖,一雙電眼,魅力銷魂,姣西樣,淫蕩FEEL。

身材:細細粒,35E Pink Lin彈手真波,肌膚白滑,圓渾靚囉釉,粉紅靚鮑有真水,窄小西洞兼緊逼。

技術:前後侍浴,重型車牌,真波BM,夾腸,環保水中蕭,環保吹,六九,口爆,顏射,吊完西再環保口爆都得,事後再黎事後蕭,爽到腳子軟嗮。

服務:態度勁好,全力配合,無黑面,唔吹鐘,仲聽教聽話。

上房見到真人,雪兒真係讓我眼前一亮,大波姣西樣,淫蕩FEEL,35E Pink Lin彈手真波,肌膚白滑,圓渾靚囉釉,親切笑容令我心中暖,招呼我入去坐低,抱住我請我食波餅,拉低佢條衫系咁雙手捉住大波狼食,啜佢lin lin,渣佢靚囉釉,雪兒真係好玩得,佢摸下我條棍身,指尖又撩埋龜頭,夠淫蕩,挑逗力好好,玩到身上D衫褲全部脫嗮,之後車住咁去沖涼,大真波仲要係Pink Lin,提議先試下乳夾腸,軟熟真波夾腸真係舒服,睇住碌野系大波度出出入入,視覺享受到爆。夾完腸仔又係BM全身,前後左右不斷咁磨勻全身,抵贊!水中簫吹曲,唔叫停唔會停,水蕭吹到細佬硬硬···到不能再硬! !

幹身上床雪兒叫我好好享受,佢匍匐上我身,身貼身,肉搏戰開始,佢先送上性感肉唇,我嘟起個咀迎接,車車車車,車道D口水都流落下巴,之後佢啜勻我身體每個部位,啜lin lin ,橪雀仔,R蛋蛋,奶袋底,會陰處都奶埋,真係乜都有,乜都掂。回師細佬度,舌尖撥動龜頭,瀨龜頭溝,再深含我條肉棍,零阻隔,環保人士,頂級吹功,自動轉六九,俾我嘆下鮑魚先,我先用舌頭探下洞邊,哇!勁多水,舌尖打轉入去,打幾個圈番來瀨兩片陰唇,舔陰核,舔到我個頭搖下搖下,佢都發出興奮叫聲,好有FEEL,佢同我細佬吹奏,我一路瀨鮑魚,聽到佢D叫聲真係好興奮,差d俾佢口爆攪掂,好彩我功夫夠深,定力強,舒服到打嗮冷陣,即刻上套做,男上拔鳩勁插,有真水,出入好順暢,插橪左好耐下,轉掛鼓,佢細細粒玩呢個姿勢好卵正!覺得有點頂唔順,叫女上佢仲狼過我,反壓我主動騎上我身,前後un,騎功一流,騎到自己個身拗嗮形,對大波係我眼前左右搖動,引死人咁,起身對坐互磨,啜佢pink lin,爽到想射精,馬上起身除套啱佢環保吹,無幾耐俾佢口爆射精,幫我吸撚曬D精液,超級掂!事後侍浴又來事後蕭,舒服嗮,好滿足,再揸多幾野真波,俾錢閃人。 。 。
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

多謝師兄分享。

多謝師兄分享

咁好嘅囡囡,點可以唔支持

咁好嘅囡囡,一定支持

多謝師兄

多謝分享

多謝師兄精彩報告分享

Thanks very much for your sharing and report.

多謝師兄分享

影到腳趾就更好

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享