The best spa的誘惑,21歲陀地o靚妹,年輕就是不一樣,多汁嫩口香港靚鮑,作為香港男人點可以放過屬於我地香港既鮑呢!?支持陀地鮑魚!有真人相

名稱: The Best Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43130-尖沙咀-水療SPA-TheBestSpa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

人逢喜事精神爽,小弟見贏馬執到錢,食好少少,對自己好D,當奬勵自己,之前師兄話試過,上到The best spa一見,果然無吹水,環境、衛生各方面均有水準,囡囡質素更加令我驚喜,在3位高質素陀地之中揀1個,的確有難度,個個都正,各有千秋,想一次過食晒,問題怕銀包肝硬化,最後決定食o靚妹,21歲陀地,樣索,身材一流,走肥高挑,睇到我大流口水。

沖涼開戰,各自除衫,睇見o靚妹光脫脫,就知咩叫年輕當打之年,震撼!女女身型好靚,高瘦全走肥,天然美乳淺啡Lin,全身皮膚滑不溜手,PatPat夠晒Firm,小弟慨嘆一句,「年輕就是不一樣!」此情此境,細佬亦按捺不住,即時起立致敬,對白滑長腿show係我眼前,佢車一陣拖住我手仔帶我入去洗白白,教好水,我梗係唔執輸啦,幾大都揸下波仔先,佢一邊幫我水簫,我就一邊係度撚佢對波,我都硬鬼晒,沖完涼,一齊浸淫浴,大家打情罵俏,我摸佢,佢摷我,玩得放,放得開就是大不同。

到上床,推推油,雙巧手不停推我敏感位置,話想我慾生慾死,死o靚妹,一陣就知我威力,全身幫我用條脷錫,吹簫時好投入有深喉而且含得條撚都好緊,吹到雪雪聲,吹得好耐時間,到我錫佢波,lin,輕摸佢妹妹,佢又唔抗拒,忍唔住用舌尖係佢陰唇上,慢慢舔,慢慢嘗,佢就將我條野含到實一實,玩69 真係好鬼舒服,好鬼刺激,佢妹妹出晒真水,多汁嫩口香港靚鮑!

帶套先來女上,佢隻靚鮑魚好自然咁放入,好快就開水喉,緊緊既窄洞,騎得好勁好大幅度,好一件發電機,唔知道係咪我夠Man呢,佢表現出狂野熱情,佢好high,粒提子實曬,騎到我開始有想爆感覺,之後連續換了好幾個動作,o靚好妹完全配合,叫床愈來愈響,數分鐘後刺激過度派貨,射得好舒服!大家攬住係度吹水,清潔乾淨,擺低家用1800,走人番屋企!臨走仲送上個Goodbye Kiss~~

名稱: The Best Spa
地區: 尖沙咀
網址: http://go141.com/zh/10830-尖沙咀-水療SPA-TheBestSpa.html
一定要玩來自: iPhone客戶端
回覆 讚好 不讚 使用道具

身材好好wor,
尤其係隻腳~

多謝師兄分享

thx for sharing

多謝師兄分享。

師兄
條囡叫咩名呀?

多謝師兄分享

身材好好多謝分享

回復 mantovaniorch #1 的帖子

一定要試下先!

多汁嫩口香港靚鮑

多謝師兄分享

support local girl thanks for your sharing!

多謝師兄分享

多謝師兄分享

although the girl is quite attractive but $$$...

多謝師兄分享

一定要試下

多謝師兄分享

呢D 靚女真係要怒推啦! 正爆!