[賽後報告] 荃灣長頭髮,眼大大靚女Elaine幾易拎㗎!而且幾好屌!

簽到
名稱: Elaine
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/11490-荃灣-樓上骨-Elaine.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

那日我身在荃灣,一早知到靚女多,上141查,看見Elaine個名同我以前條女一樣.而
且又係長頭髮!靈機一觸不如去睇睇啦,殊不知不看尤可一看沉船,女女個中靚法
絕對是我杯茶. 照樣入之可也!再者Elaine波幾大而且好好揸.愛不釋手餘徵求她
同意拍了幾張相!都幾開放,影到妹妹唔反對!由於啱啱識,我拍照都唔敢太放肆
規規矩矩正正經經拍咗有衫照,在她換底底時快拍兩張,又唔黑口黑面喎!但見佢
妹妹濃密性感,唔再影住喇!先瀨瀨佢閪,彼此熱身熱身先,佢話沖涼先瀨, 我會放
心點,但唔覺妹妹有異味,而且時間很早,似剛開工,問清楚亦然.遂即時施展三寸不
爛之舌服侍佢. 我中意瀨靚閪好多兄弟見過我以前寫的報告都知. Elaine妹妹好Q
可愛要撥開少少D芳草才展現眼前,真係Pink Pink哋嘅幼嫩妹妹令我停唔到口,而
且瀨落出好多水,又依依呀呀呻吟,兼扭動個頗大又圓嘅屎忽迎合我動作!未屌都
已經爽到暈!先Show當日所拍幾張真人相後再細說端詳:
Elaine-002.jpg Elaine-001.jpg
Elaine-004.jpg Elaine-003.jpg
先拍有穿短褲仔一張Show Show美好身材,叫佢換T back發現妹妹好靚,我已經按
耐不住衝埋去瀨,玩得佢閪好慶時我也鳩興,一邊瀨一邊除佢衫,手都未得閒過因佢
波波好好揸!之後入去沖身發覺個Toilet好大,是我在其他141處未見過咁大的.玩
水玩得特別鬆動, 漸次我把注意力都集中在Elaine身體上. 佢為咗答謝我瀨得佢開
心用水中簫報答我. 爭啲畀佢吹到走火,好彩忍得到冇出醜!

上返床再盤腸大戰,我先錫佢波再錫多次閪,沖完涼個閪俾頭先芬芳!但我比較中
意洗前那種女人天然閪味!幸而瀨得幾嘢後,天然閪味返番嚟.我唔使佢再吹已經
想即屌佢!雖然頭先吹得我好舒服! 但打鐵趁熱,在她妹妹剛再濕時直搗黃龍會
更爽!事後亦證明我估計冇錯. 被我搞慶了的Elaine屌我屌得特別精神.大眼妹變
微絲細眼,星眸半掩. 事後她說都係我搞到佢慶咗要採取主動, 以其令妹妹更快慰
咁話!

我唔鍾意寫D又長又臭嘅劇本,只揀我認為值得講的來寫.扑嘢個個都一樣啦,只
不過,Elaine特別好屌咁囉!(為免大家誤會,扑嘢是有戴袋嘅!)

瀨佢閪嘅感覺好似瀨我以前條女咁,女人係唔係動了情,看她水量便知道,瀨閪近
距離又點會唔知?屌Elaine令我有返番去以前同條女拍拖嘅感覺, GFF唔係個個
女次次都俾到我。有,當然以後要再三再四再五再六屌番夠本啦!

報告完畢,謝謝閱讀!

補充內容 (2015-3-26 23:25):
By the way,
Elaine 個咀同下面個咀一樣咁好錫!
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 howdie #1 的帖子

我都愛乃西,呢個西睇嚟會幾好乃 ❣

多謝師兄分享

又靚女又好波 ❣ 唔錯啊 ❣

幾好波啊 ❣

補充內容 (2015-3-27 00:54):

登錄/註冊後可看大圖

奚毛又濃密,性慾應該幾強,實好吊喇 ❣

補充內容 (2015-3-27 00:57):

登錄/註冊後可看大圖

多謝師兄分享

譯示備餌也拗柴 發表於 2015-3-27 00:56

奚毛又濃密,性慾應該幾強,實好吊喇 ❣

登錄/註冊後可看大圖

嘴唇幾豐滿,陰唇都應該幾好 ❣

謝謝各位回應,

登錄/註冊後可看大圖

多謝師兄分享

多謝分享

看來唔錯!

多謝師兄分享

影到腳趾就更好