好多師兄推荐既女神!【Pink 暗戀】返來了

57 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
身份保密
身份保密  發表於 2015-3-27 11:33:50 |閱讀模式
名稱: P 暗戀
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A12864-尖沙咀-美少女-P暗戀.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

PINK記力薦美少女最頂尖之一既 Pink 暗戀,睇樣同身材就知係TOP,素顏已經係超晒班,除此之外、呀女既服務一樣係超班 ,有GFF有HEART有服務態度,食完都要比個讚 ,有內在美有外在美、如此不可多得,作為男人又點可以錯過 ,立即CALL AGENT 落BOOKING !

樣貌:10/10,暗戀,素顏已經係索女一名 ,電眼很有電力,似水柔情,後生妹妹,一個字:靚 、兩個字:索爆  、四個字:正到冇倫
身材: 9/10,34C-22-34,苗條瘦底,皮光肉滑,C級FIRM波波好渣手好好搓 ,波型好靚,有瘦腰長腿,非常正斗
態度:10/10,熱情投入,激情狂野,好貼心 ,我比佢溶晒,我喜歡,情人感覺十足,大車特車坦克車
技術:8/10,含吹奶啜,皆為上級,配合度很好了,有波推水蕭,車牌唔駛考,床上奶耳仔奶LIN R袋吹棍,床上攬住車,好有GFF,女上落力UN,車頭大燈任我搓,哎呀唷(佢呻吟聲超姣 ),男上識收音,邊收邊插邊大車,樂淫淫,狗仔PAT好肉,後抄波波猛咁推,爽到爆!
安排:9/10,順利。是真人,冇調包。PINK記安排掂一定要多D支持
總結: 9.9/10,接近完美 ,幾可有女神級人馬而服務態度可以好到咁 ? Pink 暗戀果然係名不虛傳,保證係極品

一開門見到【Pink 暗戀】含情脈脈,眼神放晒生電,幼姐之間,青春無敵,唔笑由至可,一笑就甜到漏,真係人見人愛︴我不得不暗戀女女既身材,有前有後,一除BRA有34C級靚波,堅挺彈手自然,MCOT、100%無添加,好渣手,細雲細的好好啜,真係賣飛佛,有s shape身材,完全瘦底而好波美乳美籮,苗條得黎好有線條美!

呀女房間好企理,我都暗戀佢既好好笑容,先幫我除衫褲鞋襪,跟住就係幫我去沖涼,仔細幫我洗,最正就係有波推!佢對34C級波波,係最佳既按摩器,慰藉我背部胸部每一寸肌膚,水蕭夾腸,原來係幾爽,係好唔錯,係我身上磨磨吓,又滑又爽!

沖完上到床幫我抹身,錫lin又奶袋,搞到我址晒旗,環保吹功唔錯,而且好有心機,吹左好耐,叫停至停,真係好乖。吹完一輪,上套去馬,一路做就一路車,真係好有FEEL!換女上,C波彈下彈下,睇到我谷精上腦,唔爆唔得,我忍唔住坐起玩坐蓮響,暗戀佢在我上面un,我攬住佢既感覺真係好舒服!全身軟棉棉,好有肉感,un左幾分鐘,我同女女車住就爆左。

我暗戀佢既熱情招呼,熱情又有HEART!加埋PINK記安排用心,真係要再返食,感受下暗戀既GFF!

女神!【Pink 暗戀】!

其他大師兄報告:
==============================================
Dragondogcat: 【Pink 暗戀】(附真人相)

前言:上回提到  ,耳巧奈矛去TST  ,今次終於叫做可耳去下  ……

禾準備行出房果陣  ,【暗戀】主動攬住禾想泥個GOODBYE KISS  ,不G為何    ,禾竟燃閃開左  (女夭,禾刀想G典解  ),激到【暗戀】成個彈起  ,跳左幾野  ……其他野照舊唔廣唔廣  ……

姓名:Pink 暗戀
LINK:
http://go141.com/zh/12459-尖沙咀-美少女-Pink暗戀.html
地點:尖沙咀
樣貌:5分,話係湖南張家界淫士,話廿三碎,UM  ,似乎有,屬姐姐組  ……【暗戀】應該係化妝高手  ,自己妝刀幾令女下  ,矛留意廣告  ,皮膚幾滑,巧健康膚色  (由於佢經常游水 ……),長直少曲啡髮,中級車手……

【暗戀】幾和藹可親同順得淫意  ,佢嘅相頭、造型、感角等,幾有【舊川】嘅味道  ,按常梨應該矛可能掛  ……刀有GFF……

身材:4分,廣告話35D,應該矛,吸手波到  ,淺啡LIN中雲中的。【暗戀】係珠圓玉潤形,有肉地幾巧攬  ,下半身比上半身多肉,PATPAT算圓、大……妹妹毛一般多同長。【暗戀】左手背同背脊刀有紋身  ,背脊果個紋身,未算有江湖味  ,不過禾諗刀算少見  ……全身皮膚幾滑,巧健康膚色,廣告話5呎7,應該矛,個子唔高……

技術:3.5分,【暗戀】話係G前係廣州做KTV,G前未泥過,UM  ……初、中級技術,沖涼一般,未算熟手……初級吹奏,速度唔快唔慢……策騎未算巧生手……
服務:4分,鉛全跟足要求,配合矛黑面……
安排:4分,唔水典等,不過整體上有改善胸姦  ……
酒店:4分,依間幾OK  ……
番啅:一定唔廣  

奇他過程刀係除富著富果D,唔多廣……

總結:要令女姐姐可以諗下,要大波同幼幼則可免  ……值唔值閣下自己痕量  ……

【以上個淫經歷只為分享,閣下遭遇或有不同】

遲D VIP區或者貼多一張半張性感相  

所有真人相,請勿轉貼!
==============================================
咸濕Peter仔: 超靚相頭美女(似趙薇朱凱婷混合體)

連續食咗三次依戀之後,自覺有少少沉沉哋,見Ag有新靚女上場,決定要快啲食下其他女去溝淡下免沉。
我去果晚暗戀喺間極正的五星級酒店,房間堅正天下無敵!開門見到女女真人,真係
人細細粒好靚女!即刻攬住抱抱咀咀,摸下皮膚好滑,架車仲要一開已係大車,雙唇互貼舌頭互纏。
快啲拉女女入去沖涼,互洗互卒互車,細佬唔駛講緊係已經醒晒,企喺度邊車,邊用細佬頂佢鮑鮑,身都無乾,喺浴缸拎起佢隻腳我已經撲落去食佢鮑鮑,對手又輕摸腰腳大脾隙,條脷就係咁奶呀奶呀。女女好享受咁,但佢身型細粒我跪得少少辛苦先食到,都係企番起身。佢好識做即刻落嚟同我吹,佢口技ok喎!細佬俾佢吹到好舒服又大又硬,但由於仍濕住身實在有啲凍,吹無耐都係叫佢出去乾身再玩過。

頭先講間酒店房無敵咁正,當然要使用下啲設備。乾身後同佢攬住企喺度車,之後抱起佢走去張辦公桌旁,坐喺辦公椅上抱住佢車,車一陣就啜佢胸,玩咗陣老闆秘書遊戲後,抱住佢去咗張拍住牆鏡的單人梳化度,叫佢對住鏡,張開雙腳,企喺張梳化扶手上舉patpat背向住我,我喺佢後面由下至上食佢鮑,呢個姿態勁正勁淫都係第一次試!佢好嘆,叫晒,但我一邊食只能見佢patpat望唔到佢表情。咁我叫佢唔好郁,我轉身就坐咗落張梳化度昂高頭,叫佢半跪企喺梳化擘開腳俾我食佢鮑,佢對手張開伏喺鏡上,我就坐住喺梳化上咁夾喺佢同塊鏡中間,邊食鮑邊揸佢Patpat, 一邊就由下方望上去睇住佢個high樣同對大波波!好很淫好很正的姿勢!超正。唔知食咗幾耐女女話有啲累,我停手等佢回下氣,攬住佢一陣佢即刻轉身嚟車我,之後落去無怨BBBJ,技巧very good原來都係KTV練出嚟!佢深喉咗幾下,我睇下床頭時鐘,雖然想再歎耐啲但都係入正場好!

男上入,阿女表情勁得,佢細細粒隧道都淺啲,某啲角度插晒入去真係見到佢樣都變埋!玩咗陣,諗番起啲傢俱,梗係唔好浪費!抱起佢插住去番張鏡邊梳化插,之後轉對鏡梳化上半跪狗仔,好正。上番床男上,好熱,我流晒汗,細佬軟咗。我攤喺度,叫女女吹過,佢無怨咁除套再吹,手口並用,吹番硬我又再上個新套屌過,男上開turbo完事! 女女真正,房間又正,抄咗牌,下面一張自拍參考下!
aleman123: 好想有個依恋奈何被風吹走哂幸好還可以喑恋---pink 暗恋

名字: Pink 暗戀

湖南人,普通話溝通,

樣貌: 好奇怪某一個角度睇佢真係似??? 一時間講唔出邊個 ,呀咪神 徐 x 敏

身材:5' 4" 左右,B+ C- 級,算係姐姐同幼幼組好斯文,皮膚算白而且幾滑,
          手同背有公仔, 走肥係條腰有少少肉 , 身材平均有料到,
服務:中轉大型車牌,中高級環保吹奏,69 daty, 前後有侍浴 , 冇水中簫

過程: 好多師兄推荐 pink 依恋 , 其實同期有幾個標, X0214 , 波斯小女神, D0251
         A 貨高寧, 仲有就係今次女主角暗恋 , 第一選擇 依戀既然打大風吹走咗
        而又啱啱有兩個師兄揾完猛話好味, 我梗係要試下, 呢間 agent 第一次幫襯
        但係己經起清我個底, 知道我嘅口味, 大車行先, 早咗成二十分鐘到果間五星
        酒店, 呢間 以前6313 都中意比佢啲高级囡囡 係度, 依家就唔知嘞
        上房見到囡囡 , 咦 似邊個呢 ? up 唔出, 呀係氣質形態似 咪神徐x 敏喎
         大家認為呢 , 其他 除衫著衫咸古冇乜好講 , 兩招 了 女上男上搞咗都幾耐下
         全程囡囡非常配合, 自動 69 , 冇怨吹 , daty 要乜有乜 , 本來中車 , 中段越來
          越勁 大大大車 車住出 , 好滿足一Q  , 有好嘢梗係要同大家分享 , 冇時間打咁多

總結: 唔姐唔幼 ,小小明星樣, 身材唔大唔細 而且咪咪有B 以上, 的的式式
        真人靚過相 , 齋睇相頭都夠, 去唔去馬, 又係果句自己睇相, 我就覺得唔食係
     你地既 損失, 我就會返食囉, 冇帶單反, 真係.....

真人相 = 唔係亂噏 冇真人相= 豬噏 , 乜野我有
      你地未必有 , 你地有我又未必有 又係豬噏不過有得噏好過冇得噏
wongsek: Pink 暗戀: 五星級酒店配五星級靚囡:

Pink 暗戀:
五星級酒店配五星級靚囡:
間酒店一流,好多地方可以玩,周圍都有鏡: 一讚。
囡囡樣有明星FEEL,身形嬌小,但胸部夠大 (C CUP),比例唔錯,乳暈好圓,好好錫。
入房先傾一陣,上床互抱一陣,車左一陣先去洗白白。
乾身後,開大車,catbath, BBBJ,技術唔錯。
到我服侍囡囡,由咀到胸到腳到下面,好pink, 囡囡呻淫聲好聽,真水好反應。
男上入,緊窄,好短,好易到頂。
轉左好多地方,好多姿勢下,抱住,車住派貨。
影相,比家用,車多陣,走人。
送上手機相一張
s9394: 超索靚女、即時要咀 - Pink 暗戀

1)        進房
無咩頭緒,
斤業內人士直實無衰,
一開門,堅索到dum 一聲,
又有C吸靚波,
Lin 頭屬淺色嗰隻。
2)        沖涼
一沖,居然有人拍門....
原來系....
有小插曲....令一個涼分三次沖
3)        3) BJ & ML
女女態度超好,
聽教聽話,
教佢蛇舌,
一學就色,
刀追左幾耐,
感覺女女口刀攰,
上膠入,
男上、側入,典知女上就俾佢un 爆....

相片不可轉載or 侵犯版權行為
加分後,麻煩再按讚好
1) 進房
無咩頭緒,
斤業內人士直實無衰,
一開門,堅索到dum 一聲,
又有C吸靚波,
Lin 頭屬淺色嗰隻。

2) 沖涼
一沖,居然有人拍門....
原來系....
有小插曲....令一個涼分三次沖

3) BJ & ML
女女態度超好,
聽教聽話,
教佢蛇舌,
一學就色,
刀追左幾耐,
感覺女女口刀攰,
上膠入,
男上、側入,典知女上就俾佢un 爆....

相片不可轉載or 侵犯版權行為

加分後,麻煩再按讚好

robben05: "暗戀"

知道暗戀番左黎,拿拿臨同agent 哥哥溝通下, 上回放到埋口邊都無得食,今次一定要食左先講!
酒店變左第二家,係差咁d, 但主菜正就ok, 零等候.
一入房,囡囡已經熱情招呼,主動車埋黎,佢真係笑得好甜,不用破冰,報完鐘再車先去沖涼.
沖涼都係個d, 上正場,cat bath 下以上再瀨番落去,吹得很用功,瀨大脾瀨袋同大啖啜棍,再去打井已經濕哂.
過膠上正場,先女上,超窄超舒服,再對坐,車住un,之後轉狗仔再去鏡前望住佢出,佢個樣比我更enjoy。
問最後係度入加速衝刺,派哂比佢. 腳都軟
沖涼比家用,幾幅打壞相. 無師兄個d影得咁誘人,見諒.

後記: 囡囡真心正, 超gff feel

patton: 【Pink 暗戀】戀上妳的床【P記】

PATTON

補回上次嘅報告:

睇到V7張相已經好吸引
無理三七二十一即打去約
囡囡自己妝
真係好靚,笑容好甜
個子唔高,皮膚屬健康膚色
身型同我以往搵開嘅有D唔同
唔係以往食開排骨比較多
今次呢個係靚叉燒XDD
未算PL,無C都有B
未開波已經有大車
沖涼都算仔細,有水車無水消
上到床車陣先
然後到佢CAT BATH
再黎過無怨環吹
過程黎黎去去都係果D
下面算緊窄,真水真反應
全程近乎車住去
靚女當然要影多幾張相先
影完放底家人就閃

PS:
1) 同樣無食同無睇鮑,唔好問我點樣
2) 正如前文所講,咩係靚叉燒請自己意會
3) 囡囡手同後背有公仔,介意有公仔就可免
4) 想搵幼幼可免

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

准备去食

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

回復 匿名者 #1 的帖子

nice report, thks for the sharing !!!

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

回復 匿名者 #1 的帖子

so fit

回帖獎勵 +1 元錢

囡囡個西

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

Thank you for sharing!

回帖獎勵 +1 元錢

美丽动人好选择

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄精彩分享

回帖獎勵 +1 元錢

巧令女

回帖獎勵 +1 元錢

真係勁正丫好以公仔咁