[銅鑼灣/天后/炮台山] 【凱澄軒~Amy】42吋修長美腿,真波迷人,睇到我眼都凸埋,手骨正宗,夠力水,穴位亦都準,揼完之後真係成個人都鬆咗

正, 我之前都試過呢間野,唔錯
要再去試試
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 kenny111 #20 的帖子

鬆咗邊度先

而家到到都要500蚊, 預左係最低消費. 只要事後滿足就OK.
偷用呢位C兄牌面係呢到講幾句有關足仔先 (唔知點解唔俾我發帖).
我最近路過銅記摸上一間足仔, 招呼我既係一個中女, 可說樣貌娟好,身材一般非奇特出之女.
臨床手勢好好, 好用心按每一部位. PART 2, 全面解甲, 當時忽然有奇特玩法,一於反客為主, 叫佢訓上張床到(全身剝清,一絲不掛). 我變身加籐鷹大顯手指神功, 再加幾下摩打舌功招呼佢妹妹 (點解咁搏? 同囡囡有眼緣又興之所致)加上下其手攪佢, 攪到佢咬實口唇,乳頭變硬,身上毛孔擴大, 呼吸急促, 下面流水潺潺, 手又濕,床又濕, 睇住佢咁HIGH, 即時叫佢用手埋位, 我用手服侍佢時,佢又服侍我. 不知何分何秒, 千億精兵盡投佢雙峰上. 事後佢仲話估唔到我服侍番佢, 好舒服咁話. 希望我下次去搵番佢.
下次? 一次希望開大架啦(我心想咋).
真係好唔好意思, 偷用c兄地盤發表經歷

咁正一定要去試下

謝謝師兄分享

多謝師兄分享