[賽後報告] 蛇腰美腿,索女Stella,奶得吹得又砌得,仲叫得,我以為自己去左CP!!!!

簽到
名稱: Stella
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/15800-筲箕灣-樓上骨-Stella.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

索女Stella,瘦底走肥,蛇腰美腿,男人最愛,身材比例好,皮膚白滑,著住對高跟鞋後推一流,
囡囡手份人好talk得,吹水吹簫一樣掂,無冷場,氣氛控制得好好,佢後面攬住我,又幫我按摩,係咁用對波來撞我,
即係要開波啦,入浴室同我沖洗乾淨,波推完再水中簫吹奏,唔係講笑,仲以為自己去左CP,搞到我欲火焚身,
出去上床繼續,錫耳仔、頸、吹氣,好刺激,另一隻手搜索我身,人體漫遊,body好舒服,條利好似有生命咁,又奶又啜,嘩⋯
龜頭含住,吸一吸,把成支吞晒,環保吹,吹到雪雪聲,好落力,吹好耐,我碌棍硬過鐵筆,享受佢既吹功都夠皮,但係見佢吹咁耐個口都酸埋就叫停一停先,
帶套開波,佢非常主動女上,一坐上黎就係咁搖,我就係咁揸佢對大奶,換男上,瘋狂插,妹妹多水,用手幫我加速,
最後換狗仔式,望著佢個體位及曲線,加埋一頭秀髮,淫叫連連,不停轉動圓潤Pat Pat,佢一路叫我一路插,出動收音機,好快就忍唔住爆了。
多謝分享
感謝分享!
回復 shyurd #1 的帖子

多謝分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享報告。
多謝師兄分享
多謝師兄分享
thx for sharing
多謝師兄分享報告
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區