[其他] 9未成年女拳手涉賣淫 無牌樓上吧操控現場曾發生強姦案

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

【本報訊】尖沙嘴一間無牌樓上吧上月發生強姦案,警方追查後揭發有人聘請未成年少女做「拳手」吸客,更暗中操控雛妓賣淫,警方昨凌晨突擊搜查目標酒吧,帶走9名打扮成熟、衣着性感未成年少女,並拘捕4名男職員。這是西九龍總區「拯救者計劃」行動之一,行動中搜查了區內多間夜店,另拘捕15人,包括3名涉嫌賣淫的韓國女子。

記者:潘志能 

黃江奇被搗的無牌樓上吧位於山林道恆貿商業中心高層,本年2月一名少女在酒吧內被強姦,油尖警區重案組追查後,發現該場與附近兩間持牌酒吧均是同一經營者,高層樓上吧為「暗場」,專門聘用未成年少女做拳手作招徠,有陪酒服務,收費由坐枱700元至出街性交易2,600元不等,公司疑操控雛妓賣淫。

警方人員於昨日凌晨零時許突擊搜查該酒吧,拘捕4名男職員及負責人(28歲至52歲),在場共有14名女拳手,當中9人為未成年(14歲至17歲),其後被帶返警署,她們全部穿上短裙以及熱褲,部份打扮成熟,揹上名牌手袋及穿高跟鞋。警員調查後相信該批未成年少女在酒吧內任職「拳手」,藉此招徠顧客,甚至進行性交易,警方事後將少女帶署扣查。職員則涉嫌無牌售賣酒類及違反「在領有牌照處所僱用青年的限制」被帶署扣查。
我淨係想知邊度有「涉嫌賣淫的韓國女子」
有沒有地址或鋪/店名?
山林道恆貿商業中心高層
細細個就成身名牌
正宗幼幼,正

就係政府嘅錯
我都想知道韓囡嗰間
應該掃啦 ! 呢個世界咁多囡, 何必攪D未成年旣少女 !
花心大少 發表於 2015-3-29 22:49
應該掃啦 ! 呢個世界咁多囡, 何必攪D未成年旣少女 !

講得好!
而家見到啲太細,都即刻叫佢走。始終太細個過唔到自己!
抽佢水又唔係,算吧啦!
幼幼呀, 堅幼呀
我都想知道韓囡嗰間x2
回復 man36951 #1 的帖子

冰山一角,掃得幾多?
D靚妹讀書不成又大洗,做黎多餘
出街要$2600咁貴
141廣告部 發表於 2015-3-29 22:59
回復 man36951 #1 的帖子

作大晒只有自願边度仲有強迫 作故仔 是不是又系平果報 正PK

你咁講雖然好PK
不過事實又的確係咁!
我都想知道韓囡嗰間x3

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 15:10