[賽後報告] 極具莞式服務Fei Fei,Body互磨,細妹夾住JJ上下磨,乳交,水中簫,69互吹互含,奶西,舔陰蒂,舌尖鑽西洞,舌頭卷鳩頭打轉,原來Fei Fei係吹簫高手

簽到
名稱: Fei Fei
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A28346-深水埗-樓上骨-FeiFei.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今次食左多功能女女Fei Fei,極具莞式服務類型,極度喜歡呢個類型,一於等我吊爆佢。

Fei Fei相頭幾青春貌美,好招呼,面型嬌小,美美笑容,長長絲絲秀發,縷縷飄下,誘惑迷人,走肥瘦底,不過對波就唔廋啦,目測都有37F度,皮膚白又滑,入到房,大家黎個熱情抱抱​​先,
吹左一陣水,幾健談,緊張既氣氛瞬間化解左,同我除衫褲,雙手不停觸摸我敏感部位,幫佢除衫,揸落個大波度,波型啱哂手型,白滑又彈手,靚波波又係pink lin我鍾意,細心沖涼,前後洗乾淨,
有Body互磨,又磨背脊,磨pat pat,細妹夾住JJ上下磨,正!奶埋袋袋果D,叫佢幫我試下乳交,一一照做,唔偷懶,環保深喉水中簫,簫功一流,蕭左好耐,碌鳩都翹上天!

出去上到床,我係咁玩波波,錫下佢PINK LIN,搞到佢好多水,係咁流,爽到佢運用靈活舌頭錫嗮我全身,勁爆,到吹簫時,成支野俾佢含曬,下下深入,佢吹到我突然感覺有D想出,我都叫左出來,識得一路吹一路用手R袋袋,69互吹互含,奶西,舔陰蒂,舌尖鑽西洞,佢又深喉吹,舌頭卷鳩頭打轉,原來Fei Fei係吹簫高手,細佬爭啲爆卵嗮!

女上揸鳩坐落黎,西西緊窄,好有壓迫感,大力un,起身坐係度大家互磨,大波隨之而擺動,見到眼都凸嗮,反應好,叫床聲大到拆天,個淫樣春風滿面咁,擾人心扉既呻吟令我high high哋。最後再推車,碌鳩下下頂到盡,睇住佢濕潤既粉穴,真係好Enjoy,最後揸靚囉推爆!
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
thx for sharing
事業線好深呀
事業一定好成功
看看來可以!
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享,唔該晒