[賽後報告] 36D大乳牛+170模特兒高挑長腿身材,男性荷爾蒙瞬時激增,yumi高呼好爽~~~大乳牛乳照

簽到
名稱: Yumi
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A22659-上環-樓上骨-Yumi.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話說今日又鳩痕~~睇左好多c兄包膠話yumi都唔錯,一於揀yumi黎食~~
yumi上前來個大擁抱,170模特兒高挑身材,而佢對36D大乳牛,漲到爆,無嘢講,
波貼胸好撚正,就忍唔住雙龍出海去check一check佢對波!囡囡幫除衫褲,沖涼有body,
佢出動佢對36D大乳牛幫我推,慢慢推到落細佬,我望到佢對乳牛波,哇哇,正到爆炸,
堅挺真波夾腸超級爽,開始用手搓我細佬,來深喉水中簫爽到暈~~
上床一黎就奶我linlin,奶到重要部位,第一時間用口擔住細佬,反應好LUN快,
環保吹好溫柔,唔會心急,奶旦奶袋奶棍,一時深喉一時奶龜頭,好落力~~~
食得好投入,有眼神交流,細佬硬哂,望住佢對大乳牛係我大腿磨磨下,想揸又揸唔到,
果種感覺好痛苦,轉位69,梗係慢慢欣賞,想不到佢細妹黎到眼前,已經濕透了,摷到佢細妹,
摸一摸仲不斷出水,又是令人鳩硬的一幕,咁我當然禮尚往來,坐起身玩下佢對大乳牛,
啜下佢粒linlin,細妹咁濕要帶套直插,佢先來個女上男下,不停搖,36D大乳牛不斷搖擺不定,
令我目不轉睛,差少少俾佢吸精大法搖到我精盡人亡,大乳牛搖擺下,我的男性荷爾蒙激增,
於是我實在按捺不住即時攬住狂屌一番,乳牛妹高呼好爽,最後狗仔式,狂推唔知幾多下,
睇36D大乳牛,反地吸力狂fing,我忍唔住爆漿出精,攬住佢攤多陣~~~
多謝師兄分享
影到腳趾就更好
多謝師兄誠意推介 

多謝師兄分享有相報告
多謝師兄分享
多謝師兄分享
thx for sharing
事業線好深呀
事業一定好成功
多謝分享!
多謝師兄分享
電話響起了
多謝師兄分享
nice photo thanks ching report
多謝分享
回復 TouchID #1 的帖子

多謝師兄分享
多謝ching分享
多謝師兄分享, 睇到心郁郁
回復 TouchID #1 的帖子

多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 21:26