一代女神~阻量供應

名稱: 紫荊Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43119-尖沙咀-水療SPA-紫荊Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

自從12月突然的退出,一直以為再也沒法見你,世事難料,想不到你會復出,但今次復出後,時間雖然長左,但好似比之前更難約,我得閒時你放假,你反工時我又唔得,幾經辛苦終於約到今日一聚
差不多有三個月無見,心情難免有小小緊張,入到房,因為她基本上係房接房,所以都係沖涼等她會好小小
無耐主角就入黎了,之前做過安琪幾次話熟就唔係熟,不過都總算叫認得我咁啦,我地大家望一望笑一笑點點頭,瞓落床享受下,安琪既手法屬於美容手法,比較溫柔細心,對我特別疲倦既位置都悉心照料
每次同安琪最快樂都係傾下計,輕鬆下,有時煩煩地有小小壓力都會好想見到安琪,安琪既笑容永遠都係咁真,咁吸引,而且係樓上骨黎講,安琪的確係唯一一個我覺得超越靚女既境界,無論氣質,樣貌都係一流,基本上無可挑剔
轉身後望住安琪腦海裏不斷浮現以往溫馨的片段,<怪你過分美麗 如毒蛇狠狠箍緊彼此關係>
安琪無咩特別技巧都無咩特別服務,但唔知點解總係令我<彷彿心癮無窮無底 終於花光心計 信念也都枯萎>

(一想起你如此精細 其他的一切 沒一種矜貴)

回復 我唔係古天樂 #1 的帖子

哈哈,被稱為寫手既我連見都未見過
不過日日都FULLY BOOK就真係太誇張了
多謝師兄分享
謝謝分享
安琪加哥哥,四月一日,貼題!
多謝師兄分享
多謝師兄分享,有時間真要試下
有乜服务噶?喺米全裸机?
回復 我唔係古天樂 #1 的帖子

很有創意,值得回味~
請問幾錢落樓?
哥哥長存在心,安琪也是
琴日上去主持人介紹左張白紙比我,陀地靚妹yuki雖然唔識按但都好用心,態度一流,最重要係在條23寸腰,big波盪樣,起初yuki都有小小怕羞到後來都比我真情所打動,不過最緊要都係要錫住佢,依種陀地妹好難見到,唔想食得一次就無得再食
高佬偉只此一家 發表於 2015-4-2 11:22
琴日上去主持人介紹左張白紙比我,陀地靚妹yuki雖然唔識按但都好用心,態度一流,最重要係在條23寸腰,big ...

Yuki依個新人睇黎應該又係一個人間胸器
我唔係古天樂 發表於 2015-3-30 23:11
自從12月突然的退出,一直以為再也沒法見你,世事難料,想不到你會復出,但今次復出後,時間雖然長左,但好 ...

漫路給何
多謝師兄的分享.
什麼叫阻量供應呢
多謝師兄分享~
relena1997 發表於 2015-4-4 13:44
什麼叫阻量供應呢

星期一至五1-6點
絕代骨精 發表於 2015-4-7 13:44
星期一至五1-6點

咁短時間?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 11:19