《F25》新到索女~大波長腿型~溫柔斯文小鳥依人

身份保密
身份保密  發表於 2015-3-31 14:34:26 |閱讀模式
名稱: FS25
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A13383-尖沙咀-美少女-FS25.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

C38] (9).jpg

C38] (10).jpg

夠高廋長美腿夠大34C堅波好好渣技術唔錯很配合服務態度細心溫柔小烏依人--GOOD
過程 :一入房,嘩,掂呀呢個, 入黎就帶我到床邊除衫,當時我已經抽水渣波,我好快就硬仲係咁比佢笑 報鐘之後車兩車, 手拖手去沖涼,好細心,好乾淨,邊車邊沖身,又波推,對波好大磨我身體好舒服,水蕭有慢慢深喉,玩蛋蛋唔使講都好爽之後出床,我一手抱住佢到床邊纏綿,我開波好有feel,佢錫我lin我就玩佢個大波波,又環保吹好爽,愈吹愈硬,頂唔順,估佢唔到咁吹得我咁舒服,上套先男上,好快咁入哂,幾緊下佢都好舒服叫得好好聽~嗯嗯嗯~ 跟住我忍唔住叫佢換姿狗仔,我渣波又搓揉,對波真係好鬼大,忍唔住啦, 最後揸住波插到拍拍聲,無幾耐出野完事攪左陣事後侍浴 , 之後咀多幾吓, 見時間差唔多, 俾錢+ tips, 走人
總結: 靚女斯文溫柔,服務一流!

C38] (12).jpg

C38] (13).jpg
多謝分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

多謝師兄好野分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享