無調包,無PS真人相【元寶】童顏F巨乳(Pink lin) 超白極品Bodyの幼幼

身份保密
身份保密  發表於 2015-3-31 13:24:41 |閱讀模式
名稱: NY 元寶
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A13425-尖沙咀-美少女-NY元寶.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

食過就知呢位真係今周最強推介!唔真係嘗試約過、食過、都以為睇緊AV、原來現實一樣有E-BODY、甚至仲勁過日本個位元寶!(仲要服務態度一級捧 、玩完就想加鐘包夜私有化!)
樣貌:★★★★★ 18才幼幼、真人絕對靚過AD相(睇下真人相就知)、少少似女神JANICE(幼幼版)、有過之而無不及、白雪雪、好滑好正
身材:★★★★★★ 5'6"高,天然F CUP大波、兩手搓唔晒、超級堅挺彈手(除BRA就知極度誇張、咁大 、竟然仲咁挺、真係驚咁大對波折斷佢幼腰)、Pink lin Pink Gap、幼腰、正撚到爆

【元寶】童顏F巨乳(Pink lin) 超白極品Bodyの幼幼《AV也震撼》

http://go141.com/zh/A13425-%E5%B ... 85%83%E5%AF%B6.html

【NY 元寶】可謂: 極品 。天然F級大波、極好渣手、好有彈性好柔軟、咁大對咁誇張、竟然咁堅挺、一D都唔墮、講緊係真波、我不由得贊嘆上帝賜給世人既禮物!呀女見我對佢對波波咁祟拜都有少少驚訝、但就笑笑口話我好Q、然後俾我任啜pink lin、而最緊要係條腰、咁大對波掛係咁纖幼既BODY上、(22吋腰、我真係驚整斷佢條腰 )、簡直就係偉為奇觀 !GFF爆晒分,大車特車、波推水蕭環吹更加係不在話下、女女投入放蕩、玩過就知好ENJOY!原本已經係爆分(樣貌似日本AV妹、身材正爆、加埋服務態度GFF、呢位女女已經遠超我EXPECTATION)、仲要主動感情溝通,吊,我鐘意玩GFF既師兄一定明白我感受: 感覺係正到無倫

約定時間地點 ,準時到達 ,上房見真人 ,人靚身材正,報鐘後,我渣呀女天然大波又攬一陣 ,之後呀女就帶我沖涼洗身,幫我波推又水蕭,好舒服!! 女女技術服務一句講晒好正,熱情如火,未出招已經搞到我硬晒,再加埋波推水蕭,真係叔叔不行了,床上一黎就又攬又車,當我係男朋友咁 ,好猴擒,錫耳仔,耳仔全是佢口水 ,跟住奶LIN,手亦挑逗LIN,R袋,同時食腸,食腸時再挑LIN。
未上套已經感覺快射! 真係正到好想加鐘! 單係女上個陣就用左幾種住法,甚有研究,男上個陣,佢問我FEEL唔FEEL到佢下面識旭,原來係收音機高手,差D俾佢收音收到爆左,狗仔個陣懶懶地叭左係到,但因為PAT PAT 又好肉又翹,超好推,仲識玩股夾腸,瘦底大波妹【Pink 元寶】真係正到爆

P.S.對波既手感真係一流、條腰既幼度更加係極罕見 !GFF、大車、超甜既笑容同聲線、簡直係要我再次去征服呢位性感女神 !女女BIG波逼人、真人波一定比上鏡大 、真波超彈手、波形好靚、師兄食過一定想返食

集F級超靚超圓天然豪乳、幼腰、甜美笑容於一身、仲要服務正、GFF到爆、【Pink 元寶】、上帝傑作!

真人靚過AD相!

=======================================
網友食後評語:
食左NY 元寶
樣超靚, 幼腰大堅波,好好笑容,吾洗破冰
大車,環保人士,bbj
換姿勢冇黑面, 幾好1Q

網友 身份保密 食後評語:
瘦底幼腰、絕世超firm天然大波,有E-F,SHAPE is very Beautiful,粉色嫩lin。
大大大車,服務好好。
身份保密
今日試咗 NY 元寶
囡囡5'6" 左右 白滑皮膚天然F CUP 彈手波波.
真人比較幼 果D AD 相真係影得麻麻 真人靚好多  可參考其他CHING真淫相
入正題 見到囡囡好靚女 當然去馬 佢比較慢熱 待浴細心
上床玩 環保人士 又有BM 佢嘅彈手F CUP BM + 夾蔗 超爽
上套換幾個位置 努力衝刺!
囡囡相頭 硬件 完全超班 大車
好想返啅佢!
身份保密
今日搵左NY 元寶雙鍾
真人同相好似
果雙E-F波真係好好渣
我就咩車都玩晒
因為我做左樣野,令到女女好開心
所以我有水蕭 (話時話,其實我唔多鍾意咁做...沖涼房好凍啊)
第一劑我好快射(15分鍾到) 平時我至少半個鍾
之後洗完身...同女女攬下,傾下計
之後就開始打車輪..我摔到佢妹妹超多水,佢係咁典
車到天昏地暗 唔比我停
佢含既功力都唔差(我唔識分叫咩吹功)  時下成條吞 時下係龜頭到用條利打轉
佢奶我個袋既時候..聽到我有少少呻吟聲
之後就狂奶...超正
招式都係---男上----女上--狗仔-坐蓮但第2Q 我食住波餅就出左

=======================================

正過AV!

武當路遲【可車】車得 揸得 屌得 訓身 迎擊 ※ NY 元寶 ※
呢間可似可耐矛搵過鳥 收工睇緣講告再睇下V柒打去約 貢可彩又俾禾約到 個女主持淫又會G禾係邊個 禾早左到打去話魚果柯茄就打俾禾 佢減晒口貢話有屌屌CAKE 可能要遲屌屌 唔貢要啦直自風+煙等 刀唔算等可耐就上得 都算幾可交帶 上到去開門 女女可可笑容 問禾柯唔柯茄 當然柯茄 只後都係影影影影影影 屌屌屌屌屌屌

NY 元寶 肆村淫 年異異
36C-D 巨波波 中粉LIN 中乳雲
高約 5呎4-5左右 走肥 股可可肉 有公仔
長髮 大眼  白滑

可可笑容 幾可傾 完全唔水破冰
佢話佢前辛係內衣毛特

前後侍浴
有環保 大大大水車牌+水蕉 仲有前後波推 + 辛淫

床上表現
先車車車車車車車車車車車車車車車車
有波推 先錫禾耳仔 然後波推 再夾腸仔
吹功一流 技術可可 仲成日望自禾 做時可投入
先女騎上 可大可搖可晃 之後 轉男上 摟實禾
雙腳糾纏著禾不能動彈 轉後推 推推推
打左幾野肥股 側身後推 啪啪啪
AT THE END 都係男上 摟實壓自波波 車自衝出....
影爽可配合 都影左可幾張

就係貢多

多謝收睇

緣!!

回帖獎勵 +1 元錢

回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +1 元錢

呢條女女唔玩2q一定好快第一q就爆
兩q幾錢
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +1 元錢

靚女 唔會整到太光