[賽後報告] 美婷按摩力度夠,穴位都幾準,Rpat pat極有觸電感覺,水中蕭,環保吹簫,技術掂到加零一

簽到
名稱: 美婷
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/31578-荃灣-樓上骨-美婷.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

入房之後,條女有一樣野好,就好似當咗你係情人咁,之後就走去沖洗,水中萧,波推都有送上,沖洗到干幹淨淨先!到沖完後上床先幫你用毛巾刷幹背,之後就用佢白滑嘅雙手幫我按摩,按摩力度夠,穴位都算準,差小小唔係問題,最緊要係佢趕都唔趕,慢慢嚟!淨係按個背都按咗好耐先停,而係按摩期間她都有幾多電話打嚟,但係她都無理,繼續同我按!按到差唔多,開始調情,距對手不斷係我背後漫遊,由其係去到屁股,用佢隻手輕輕係屁股附近遊走,黎幾下就好似俾幾萬伏電電緊,痺哂!之後又玩下我細佬,玩到我差啲走火,爽到呢……跟住我就忍唔住轉身渣下波仔先,我睇佢個樣,就好似好享受比我渣咁,一直都無太極手!我之後梗係再順勢摸下妹妹啦,起水了,起水就更好,卒多兩下佢更加興奮。見個様就知我摸得幾舒服啦!跟住黎波推,佢非常識善用自己對波,緊接由頭奶到腳,技術超卓,戲玉係環保吹簫,吹得好溫柔好有耐性,深喉左好耐,吹左3個字度,無黑面,好配合,技術掂到加零一!先男上,插得一陣囡囡叫得好犀利,我驚爆,停停先,就換9仔,9仔插到大家都爽,最後又轉番男上,雙腳放起搏頭度,狂插,妹妹真係好緊,囡囡又叫得鬼撚咁大聲,最後俾曬D子孫佢,放低貼士+家用走鳥..
頭香來啦!

多謝師兄分享
影到腳趾就更好
多謝師兄分享
多謝師兄分享~
多謝師兄分享
多謝師兄分亨
多謝師兄分享
thx for sharing
多謝師兄分享
多謝ching分享
多謝師兄分享