極力推薦、【NY 樂兒】索如Jeana、Model身形、極NICE態度、.

身份保密
身份保密  發表於 2015-4-1 16:32:21 |閱讀模式
名稱: NY 樂兒
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A13458-尖沙咀-美少女-NY樂兒.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

**不調包, 照片無PS, 真人 90%以上似廣告**
話時話,應該點樣形容佢呢?我覺得佢個樣仲有少少似jeana!講真,係索過JEANA!
【NY 樂兒】天生麗質、好耐未見過咁渾然天成既神級尤物、相頭極度標緻、身材黃金比例。 
神級美女有既佢都有,身材,樣貌,皮膚,甚至態度同服務、都係一流。

【NY 樂兒】娛樂圈o靚模 喜愛夜蒲 索過Jeana MODEL身材 : 女神!

預約過好簡單:睇廣告打電話、玩開知道呢間agent可靠無調包、準時上房!
靚女真人靚過上鏡、如果話女女在做野、服侍的技巧,更加唔需要多講。你試過一次就知道啦 、高級環吹、深情接吻、陪浴樣樣有
如果未試過,係呢度講都會係多餘,因為外面好多靚女都係有呢D條件啦:又靚又好招呼
咁不如講下佢除左有好的先天條件之外,仲有乜野令人難忘吧 : 首先係佢嘅清新自然的樣子 ,有韓星味 ,性感得泥又親切個種感覺,加上甜美的笑容 ,率真的性格,有時候又會好幽默的講幾句話,真係好難得的女仔
在整個過程佢俾你一種親密又自然的舒服 。如果你緊張佢會令你放鬆,如果你累或者放鬆佢會讓你感到興奮,佢俾我感覺就係意由未盡,希望再返去再享受呢個自然又性感的靚女

極力推薦、【NY 樂兒】索如Jeana、Model身形、極NICE態度、壓軸女神!

唔係講笑、唔係似JEANA似成咁下麻。。。正冇冇倫!

氣質一流!

真人靚過AD相、20歲,美少女 ,東北X意大利混血兒、怪不得有種拉丁鬼妹味道 (五官似我舊時去羅馬旅行識既當地導遊 )、眼大鼻高相頭一流面形係極靚、冇錯!係極靚、黃金比例瓜子面同鵝蛋面形混合體、東方柔情、西方輪廓、真係我見過本年度面形最具氣質既美女 靚妹仔外表比較野性 、但原來除左人索之外、聲仲好甜、甜到入心入肺(把聲超溫柔同埋甜、好有gff )、聽把聲都覺得好性感,好好態度,笑容滿面,好有HEART ,真係好有HEART,全程自動波 ,用心服侍我 ,加上多水多汁 ,呻吟聲淫 ,身材好均稱 ,苗條、長腿、幼腰、好波,正爆 ,電眼好吸引、加埋超甜靚聲、dap得杯落,呢位拉丁MODEL妹feel索女到港、搞到我日日行升旗禮

【年度最具氣質!】意大利拉丁Feel 極標緻! MODEL女神! NY 樂兒

今日上網見AD,知NY有新到靚女 【NY 樂兒】,於是打電話落左BOOKING AGENT 有禮、安排OK, AGENT 交帶清楚我BUY,我準時赴約最後順利上房無調包、安排順利:up: 。入房見到真人,五官標緻好笑容好招呼 ,對眼姣電我 把聲超甜超媚惑、問我O唔OK、當然ok啦 、報鐘!我低頭有少少怕羞 、佢語帶含蓄實質欲拒還迎咁同我講話「哥哥,你望緊邊呀? 」可能我對眼望緊佢對腳 、我俾佢迷人既長腿吸引住 ,我見到佢對黑絲長腿女女就起痰 ,我真係好冧,呀女一邊幫我除衫一邊同我車 、冇幾耐就發生化學反應 ,大車左一陣,好濕好潤,好耐未試過未熱身就咁激,女女真係好投入,之後清醒翻少少,掛起D衫,然後拖住我去更衣沐浴

沖涼好細心 ,邊沖涼邊同我閒話家常,佢把靚聲好嗲:$ ,人靚聲甜真係唔係講笑 ,傾傾下,我「哎呀」一聲,女女成個身貼埋黎,我以為佢滑倒,原來唔係,佢只係幫我波推 ,幾爽 FEEL到佢幾有HEART,跟住企圖幫我水蕭,我驚一陣個花灑整濕佢個頭 ,所以佢吹左幾下我就叫佢停 ,當然另一原因係佢功夫好得 ,差D吹爆小弟弟 ,如果係洗手間就射左就會錯過好多野架啦 (雖然俾佢口爆應該幾爽  )!幫我細心抹完身之後,又拖住我上床,跟住係我耳邊講左句HONEY ,我冧晒,好耐冇試過咁有情人FEEL既女仔 ,此時此刻好有情人感覺

係床上,我好舒服咁訓係度 ,我任由佢係我身上奶 ,佢條脷由耳仔邊、頸、一路掃到我乳頭 、又啜又奶左成分幾鐘 、我呢PART特別敏感叫佢長時間少少 ,我下面已經硬到不行 ,不過佢堅持要幫我完成晒成個漫游 ,由LIN一路掃到肚臍 、再落三角黑森林 、再奶啜荔枝(我叫她輕d、我春袋超敏感) ,最後當然有環保吹奏 ,功夫亦係上乘,唔簡單:up: 。女女係一位好騎師 ,做愛投入又落力 ,佢有FEEL時我亦有FEEL ,一開始含蓄輕聲咁叫:lovely: 、之後越做越激叫聲亦漸漸變得放 ,就算係扮都叫做交到戲 ,當然以我經驗佢個高潮是真的 ,至少都震得幾快下 ,佢高潮之後出現矛盾,點解呢 ? 佢一方面唔想我咁快射,因為黎左一次就想黎第二次,但另一方面,佢話我射個刻之前龜頭是最大 、佢最ENJOY的 ,所以最後我因為時間關係都係速速俾晒佢,個刻真係我又歎時佢又歎  。

之後當然係沖涼洗白白,跟住幫我抹身同穿衣,好有服務精神 。我放低左家用,準備走人,女女就叫我坐低傾下計啦,等夠鐘先走,傾傾下就唔想走,女女把聲好好聽 ,真係唔想走,不過睇時間都要交人,好唔捨得咁走 ,幼幼妹好有gff:$ ,臨走時我地黎左個GOOD BYE KISS ,成個偷跳過程完滿結束 ,回味無窮  。

【NY 樂兒】真人正過上鏡、鬼妹樣MODEL身材、本年度最具氣質既美女、服務有heart、真係要再返食 。 一邊打報告、一邊睇住張相都扯到硬左...... 真係堅索!

回帖獎勵 +1 元錢

好X正呀~~~~~~
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +1 元錢

回復 匿名者 #1 的帖子

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

thanks ching very wonderful photos very very good

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝邀請,恭喜哥哥索好嘢

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄推介

回帖獎勵 +1 元錢

美丽动人一级棒啊

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享推介,真係好索好吸引。

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄推介

回帖獎勵 +1 元錢

一流氣質!

回帖獎勵 +1 元錢

she look good.

回帖獎勵 +1 元錢