[吹水] 咩係螞蟻上樹

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

乜黎
完全唔明
囡囡用舌頭由腳趾開始,一直舔到頸項,錫晒你每寸皮膚,包括重點攻擊敏感位置。
網上找到幾好笑,同大家分享吓

頭部: 絲絲細語: 吻耳仔,脷尖掃黎掃去先至爽。  
求仙之戀: 乳頭磨擦耳仔部位,原來幾爽架。 

飽魚擦頭: 鮑魚抹面,問你死未,殺到埋黎嗰陣最緊要合埋口同眼 ,鐘意食西嘅師兄我估可以伸條脷出黎掛 。好彩通常都冇出曬水。

上身: 

螞蟻上樹: 錫全身。 
鳳戲遊龍: 囡囡十指輕掃全身,搞到我好似觸電咁。 
情意綿綿: 輭綿綿嘅乳房在身上BM
太空漫遊: 脷尖錫背。 
水火交融: 背部施以冰火。 
美女推車: 囡囡坐在你身上磨黎磨去。
孔雀開屏: 跟美女推車差唔多,不過喺用個西黎磨你。  

腳部:  
冰涼透心: 口含冰塊啜手指及腳指。
腳踏青雲: 用背部按摩腳底。 
攀山越嶺: 用雙乳按摩你對腳。 
飛越顛峰: 口含喳哩舔你雙腳。  

下身:  
一柱傾天: 用西磨細佬,同時用雙手去輕摸袋袋及細佬。  
引蛇出洞: 用雙乳夾住細佬黎磨,然後幫你吹。 
肶翼齊飛: 囡囡用大肶夾住細佬黎磨。  
仙女指路: 囡囡一路幫你吹一路慢慢將身體三百六十度轉動,例如囡囡以69位置開始,三百六十度之後會返回69位置,唔明?自己去試嚇啦!  
冰山火海: 即喺一般嘅冰火。 
水晶之戀: 口含啫哩幫你吹。 
冰極暴破: 咬碎冰塊,做獨龍鑽,將一些冰以脷尖推入你下麵。
一劍穿心: 震棒插你肛門。 
蜜蜂采蜜: 獨龍鑽。  
倒掛金鈎: 你爬在床上,提高屁股,囡囡從下食你荔技。
臥虎藏龍: 你爬在床上,提高屁股,囡囡從下方幫你吹。 
銀龍吐珠: 你爬在床上,提高屁股,囡囡從後下方幫你吹。  
攀山尋蛇: 用雙乳磨袋袋,然後幫你吹。  
小貓釣魚: 在你弟弟身上摣上油,然後用個西去磨。
回復 伽利略 #3 的帖子

if you can enjoy, you will very exciting
hukuro 發表於 2015-4-5 21:00
一柱傾天
諗起都正

倒掛金鈎也過㽼吧。
沙漠風暴呢?
多謝師兄詳盡解釋
回復 伽利略 #2 的帖子

lick toes then suck dick??? this will make my dick very dirty law
simonfku 發表於 2015-4-6 00:27

咁請問邊到可以試@@

馬交大埸,你有無睇一路向西。

沙漠風暴係用爆炸糖(有d加埋jelly去)去吹奏小弟,但小心d糖入左龜頭尿道口整到尿道炎。
simonfku 發表於 2015-4-6 00:27

咁請問邊到可以試@@

其實方式已經各師各法,各閪各擘。
GreenAdventurer 發表於 2015-4-6 09:39
肶翼齊飛好易引爆wor!

其實囡囡加埋d淫聲體溫視覺上效果,你投入d有mood真係幾正架。
GreenAdventurer 發表於 2015-4-6 09:43
長腳蟹用過呢招引爆我!

咁佢真係叻,善用天賦。
GreenAdventurer 發表於 2015-4-6 09:46
可惜咁早引退

叻女,揾夠又或者泊到好碼頭仲唔閃咩!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 23:54