[囡囡推介] 南京姑娘,Ella 推拿,一流手骨,能達到深層舒緩酸痛的效果

名稱: Ella 推拿
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A23750-銅鑼灣-樓上骨-Ella推拿.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

屌,返工返到周身酸痛,真係頂唔順,搵南京姑娘Ella 推拿鬆一鬆先,
呢位姑娘,眉清目秀,潤紅肌膚,白滑長腿,電人大眼,令人眼前一亮,
大家溝通一定冇問題,一直有傾有講 ,態度非常好,場地環境唔錯 ,幾大幾舒適,
有提供骨床,沖完涼就開始,知我背緊,提議踩背,踩功一流,腳力運用得宜,
踩到格格聲又做到鬆骨既效果,再用手作進一步鬆馳,按功得,按肩按背,
穴位準確,再按晒大腿小腿位置,話要先按鬆d肌肉,推油能達到深層舒緩酸痛的作用,
真係好專業,按摩唔會用死力,一路按一路傾計,落油開背推肩腰,推油好鬼舒服,
手勢絕對有大場風範,有學過師,無呃我,大小腿都推齊,手骨又唔差力水又足,
R patpat,籤籤玉手,指甲唔長唔短,用陰柔力先慢慢掃蛋蛋,R得幾舒服,
搓到細佬又舒服又硬,摸下佢對黑絲長腿,又來胸壓我,我當然上下其手,
出火熟手,手法溫柔,唔會死Chock,好快噴射。
按摩首選
試得過丫
多謝師兄分享
謝謝分享
thx for sharing
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享報告。
多謝分享
多謝師兄分享
必须一时!!!必须的!