[賽後報告] 人奶寶寶聞名香港,F級超靚超圓天然豪乳,幼腰美股,甜美笑容,GFF到爆,冰火水中簫,陣陣冰涼+火熱既感覺,刺激到爭啲爆炸!

簽到
名稱: 寶寶
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A37696-深水埗-一樓一-寶寶.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

尋日約同事行山,行到我腳仔軟,行到山頂攞手機上網睇4台,百花叢生,睇到眼花繚亂,心又思思鳩痕痕,最後都係覺得巨乳寶寶最啱眼緣同胃口,心急搵寶寶便急於落山,到深水埗肚餓先食野,食飽飽後打電話俾寶寶,撇低個同事,拿拿聲上去禁鐘.....

當我第一眼見到寶寶,嘩,咁撚有戰鬥格feel,一定係床上好戰友,尤其係對波好燃LUN大,我對手唔守控制咁伸入衫度揸揸摸摸一輪,手感一流,白淨兼滑手,真材實料堅料黎架,玩到我都唔捨得撒手,主動同我除衫,掛背囊,玩我細佬鳩起身,幫我沖涼,沖得好乾淨,有冰火水中簫,一暖一冰,陣陣冰涼+火熱既感覺,刺激到爭啲爆炸!

上床我勁玩大波,突然feel到手濕嗮,定睛一睇,原來係有奶水溢出,我梗系唔會錯過飲人奶既機會,先啜lin lin,再含落奶頭吸啜,不吸自由可,一吸佢啲奶水猶如泉水咁倒入口中,甘甜味道傳遍全身,齒霞留香到而家仲回味緊,飲飽飽後佢服侍我,錫LINLIN,雙手又R遍我個身,痕到黎又好舒服,幫我奶袋袋食旦旦,奶功超卓,AV式環保吹有驚喜,佢條舌頭先奶勻肉棍,利尖啜JJ頭,佢把含燃咀含實JJ,快慢交替有序含出含入,之後忍唔住69一陣,好快出曬水,佢個西出汁濃厚,靚鮑肥美多水,絕對頂級鮑魚,佢都好似好high,淫蕩叫聲連綿不絕,佢亦同我深喉含住細佬,吹到我好舒服,實係頂唔順啦!

細佬忍唔住要插佢妹妹,佢就同我上套,男上鳩插肥西,上面又揸又鍚佢對超級大波,佢好投入好肉緊,睇住佢既姣樣,面容扭曲個樣,抽插越來越快越來越大力,佢就叫得越來越大聲,爽到連我條老鳩都頂唔住,反轉女上,見到佢對波蕩下盪下咁,真係興奮非常,把口奶佢LIN頭,我出盡力頂,佢呀呀呀叫,最後UN多兩UN就咩都比曬佢啦!終於爆漿!滿足嗮!沖身休息下,佢主動話幫我按背,真係好服務,鍾意玩服務玩大波既值得試試。
po1.jpg po2.jpg
po3.jpg po4.jpg
回復 fsdfgv #1 的帖子

多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

咁好嘅囡囡,點可以唔支持

回復 yuen130 #3 的帖子

女女看來很掂喔!對波鬼火那麼大呀!一定要試試……

多謝師兄分享

多謝師兄分享

大奶風騷, 正到不行

多謝師兄分享

回復 iLoveTradeCC #9 的帖子

此女應該好掂,好难約到時間,旺爆鐘呀……值得食用!悟鏡!

補充內容 (2015-4-17 10:52):
是唔錯呀……

回復 girlfooder #10 的帖子

值得食用,對泼都有排玩唯!4百元嗎……必食之品……

回復 girlfooder #11 的帖子

都要試吓排街症先,等此女女

多謝師兄分享

回復 fsdfgv #1 的帖子

多謝師兄分享!

thx for sharing

girlfooder 發表於 2015-4-17 10:54
回復 girlfooder #11 的帖子

都要試吓排街症先,等此女女

次次去,此女都做野……看來都要去等寶寶啦!

回復 83lawlaw #16 的帖子

這麼好的女女点可以唔支持呀………

83lawlaw 發表於 2015-4-17 22:50
回復 83lawlaw #16 的帖子

這麼好的女女点可以唔支持呀………

此女女食過,好难约,樣靓身材索爆,9成9似鄧子淇,好Q添也,唔錯,值得等街症……

回復 zyxeee #18 的帖子

呢條女,好燃旺鐘……值得食用……

回復 zyxeee #19 的帖子

索,,正,掂……