[賽後報告] 小弟做COROM多年,終於覺得這次應報告一下。

簽到
名稱: 直豎拇指
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A26582-深水埗-一樓一-直豎拇指.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟做CDROM多年, 終於覺得這次應報告一下。女神可算是集眾多優點於一身: 高身長美腿, 堅挺好雙乳, 白滑BB肌, 红妝素娥眉,  溫柔且狂野。 雖然不是豆蔻梢头二月初, 但也是卷上珠簾總不如。 小弟由於不熟悉地方, 預約到達時也滿頭大汗, 一見面已覺驚為天人。女神遞上一杯清水, 再送上一份溫存, 極有GFF。寬衣期間已互相抽水, 站著讓女神全身漫遊, 再進浴室做BM, 己十多分鐘, 其激烈情度己令自己心跳加速, 也不禁喘氣。上到床中女神立即變為小惡魔, 刺激我身上每一敏感處, 口技更是物超所值。小弟由於緊張, 小弟弟軟了下來, 在女神"善誘"下回復過來, 先男上後女上, 滿頭大汗下出貨。休息吹水間得知她不但外表條件好, 也很有專業精神。放下家用貼士, 也祝福她生活無憂無慮。
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

一定唔會DM

Thanks for your sharing.

多謝分享

師兄識食,靚囡服務正。

totally agree

thank you for sharing ~

回復 QQXYZ #1 的帖子

多謝分享

多謝師兄分享

多謝分享

多謝師兄分享

多謝分享

見啲CHING講到咁正 諗住去見識見識 點知上去3次都有客 唉

SUPPORT Local HK gal ......................

支持港產,
囡囡服務好,
頭到尾、爽到爆、

多謝ching分享

經師兄推介,這兩晚去了雯琪那裡,第一晚同雯琪親熱後,令小弟回味無窮,所以再食一次。好,入正題,一見雯琪,就被佢嘅勾魂眼吸住,而且風騷味十足,雯琪好主動,佢用對波頂住我,又將我拉向佢度,我當然深擁一下美人啦,亦同時抽吓水,一手揸落雯琪嘅屁股度,嘩!好鬼有手感,好滑,互相調情後就立即沖涼,首先嚟個波底漫遊,雯琪不斷擺動身體,而佢又玉手撫摸我弟弟,讓我有種輕飄飄嘅感覺。
  之後我睡室床上等待著,在燈光下,一個美人兒漫漫壓在我上面,初見嘅溫情小美人,一上床就變身成小惡魔,雯琪貪婪地細味我嘅兩顆line,又輕咬我,搞到我好興奮,我都不甘示弱,玩弄起佢嘅波波,雯琪立刻轉變攻擊對象,啊。。。佢首先用玉手握住我弟弟,之後漫漫用脷漫遊我弟弟表面,由漫變快,再一下含住,輕咬了一口,我當堂呼了一口氣,我也忍唔住啦,輪到我攻擊,我好像獸性大發似的,將雯琪壓在我身下,對佢上下其手,之後立刻老漢推車,雯琪嘅妹妹真係好緊啊,令我興奮感再加,不斷地抽插佢,而佢嘅叫床聲亦好甜,搞到我慾鮮慾死,最後我當然滿足弟弟啦,全程雯琪服務好好,又專業,又沒有催我鐘,我放底家用,再深擁一陣便回家了。

多謝師兄分享

多謝師兄分享