[吹水] 食完番薯去搵囡

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

間房門窗都唔開, 好似密室咁, 如果一連放50個無聲屁, 臭到冤, 囡囡會唔會趕你走? 定打開門窗做??
最慘做野果時運動量大, 呼吸急促, 會唔會中毒架???
等條女幫你做毒龍,或者吹緊先好放,如果唔係會食得唔應
飲完涼荼先上去仲爽
唔係咁好既咁樣 哈哈
地盤佬 發表於 2015-4-19 11:16
間房門窗都唔開, 好似密室咁, 如果一連放50個無聲屁, 臭到冤, 囡囡會唔會趕你走? 定打開門窗做??

Behave yourself, to be a good customer la, please.  Think about the next brother come into the room.
回復 地盤佬 #1 的帖子

一連放50個無聲屁 好想睇你表演呀
地盤佬 發表於 2015-4-19 11:16

放到50個
可以去表演
都係嗰句, 地盤佬, 點夠你諗呀.
你應該去囡囡度試下開大開足30分鐘, 睇下你出黎佢會講咩
插支香水入菊花咪唔臭咯
地盤佬又\"每日一笑“!
paulnedved2003 發表於 2015-4-19 12:48
等條女幫你做毒龍,或者吹緊先好放,如果唔係會食得唔應

地盤佬會連屎都標埋出嚟.
回復 地盤佬 #1 的帖子

最怕你不只放屁,還要借用廁所來大解,因而超時要加錢買單!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 10:34