專業痛症男人救星,La La 揼骨正宗,揼骨好有心機,推油+推前列線+RPP,R得好爽!

簽到
名稱: La La 推拿
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/28067-尖沙咀-上門推拿-LaLa推拿.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

呢排公司做野好累,真係腰酸骨痛咁,收工返屋企即刻訓系床上一邊玩手機一邊休息下,見到4台啲上門推拿女女都幾靚女,尤其係la la推拿啲介紹吸引到我,咁啱我又骨痛,即刻打電話叫佢來我屋企同我拆骨,電話中佢把聲溫柔又動聽,有點嗲嗲哋,佢話7個字後可以到,咁我即刻發地址俾佢,佢都準時到,開門見真人,後生靚女,上圍豐滿,事業線勁深,睇到我地口水都出來啦,馬上請佢入房,坐系沙發度,傾下計,佢又幾傾得,好順得人,唔會悶場,佢問我邊度比較累點,我就話肩部直至成個背脊都酸痛啦,咁就即刻去臥室拆骨先,首先趴系床到,首先開背,佢都幾有力水,好認真,慢慢用心dup,穴位準,背、腰部照顧多啲,酸軟位又識得加大力度,按完真係全身松嗮,La La 推拿雙手溫柔,R袋袋,屁罅,掃下大腿,有觸電感,我就問下佢之前係邊度學按摩之類,原來佢都係大場做過,所以手骨一定合格,按到差唔多,落小小油幫我推背先,前後上下反覆咁推,舒服到好似有股暖流咁,背脊微熱,佢話咁樣可以消除病痛,又係條腰至肚仔之間來回按摩推油,再沿著淋巴的分佈同穴位按摩來“打開”淋巴,La La 話毒素就會排泄出來了,仲幫我做埋前列腺保健,搞到我條野都起身,不過我唔夠膽同佢講,睇住佢既後生靚樣真係想入非非,正!掂!全套做完起身我睇下個時間,全套做下來都差唔多兩個鐘頭,收費又平,又有好服務,一定會再叫佢上門為我服務!
多謝師兄分享!
多謝師兄分享~
多謝師兄分享
回復 xiamen #1 的帖子

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝分享

內容豐富,大開眼界!
多謝分享!
多謝分享