La La 推拿骨技認真唔錯,穴位準,力水夠,推油手勢一流,大場出身,r patpat酥酥麻麻,好鬼頂癮,時間足夠,笑容滿面,幾傾得

簽到
名稱: La La 推拿
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/28067-尖沙咀-上門推拿-LaLa推拿.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

這段時間公司好忙,做到腰酸背痛,好想找條女幫我好好推拿按摩,便上去141睇睇,有個lala,各個師兄都話幾好,睇清楚,LaLa係做上門推拿,香港地,唔係幾方便,打電話問朋友,原來旺角有好抵玩嘅時鐘酒店,去個電話問清楚,40元一個鐘,即刻訂3個鐘,飛的過去,酒店都幾乾淨,舒服,ok,衝好涼,晾乾水,等LaLa, LaLa好準時到達,第一眼望過去,二十幾歲,身材豐滿,因該好大波,入房吹水一陣間,感覺LaLa好溫柔,細聲細氣,眼大鼻高,好靚女,好鬼似混血兒,仔細一問,原來係新彊美女,吹完水,LaLa幫我開背,按穴位,樣樣好仔細,認真,又話我濕氣好重,佢用自己配方薑汁溝BB油,幫我推油,有哋火辣辣嘅感覺,好勁,推左一陣,LaLa又用按摩膏幫我推小腿大腿,十分仔細,聽佢介紹仲有香薰油推,好專業仔細,完全放鬆,舒服好多,好電,唔經唔覺己經2個鐘,好唔捨得,相互擁抱,又坐低吹水,趁佢唔注意,抹左油,哇,大波波,好彈手,,大家相互抱抱,親密一下,好唔想放開,好似女友,電話響起,原來被酒店崔走人,無可奈何,只好講聲88,我個人意見,全身酸痛,疲勞,冇精神,即刻找LaLa,精神曬,下次我一定找LaLa。
多謝師兄分享
正過正骨水?

多謝師兄分享
回復 koulok #1 的帖子

多謝分享
多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 09:10