【NY 超萌】天使外表、床上超姣,大車既迷人靚妹

91 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
身份保密
身份保密  發表於 2015-4-27 08:31:20 |閱讀模式
名稱: NY 超萌
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A14280-尖沙咀-美少女-NY超萌.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

真人一定靚過上鏡
1.63高  、36 D CUP大波、22"幼腰 、42"長腿
天使面孔、超標緻五官、係我夢想中既女友、幼幼年紀、少少楚楚可憐、聲線超甜
魔鬼身段
日本女優都係咁上下 !
中肯評服務: 服務絕對屬上上上品 ,前後侍浴、波推、無怨環吹、床上超姣主動、天然水、我有大車DFK ,女友FEEL強GFF到爆 ,酒店美少女必定要返食之一
NY 超萌 ,NY記力薦,神級美少女   NY 超萌、幼幼中巨乳、服務一流、係我食過最甜既巨乳幼幼、真係唔返食對唔住自己!

NY 超萌.幼幼.巨乳.服務一流.係我食過最甜既巨乳幼幼

同NY主持約好時間 、準時到達 、零等候準時上房 。上房見呀女整體好正 、有樣有波有身材有姿色既女仔俾你見到都會忍唔住扯旗 、論相頭確係DAP得杯落 ,真人絕對靚過廣告相好多 ,正常男人都會抵受不住 ,好似幼幼糖妹既樣 、電力大眼 、AV女優味十足、迷人笑容、索女一名,係氣質靚女 、身材超苗條,線條冇得頂 、態度好溫婉斯文(之後原來好淫 ),幾有女朋友既感覺、我叫呀女快d報鐘、呀女帶點調皮語氣單眼電我話 :「哥哥、好開心見到你 」,我莫名其妙 、但真係硬晒、佢一幫我除左衫就車左埋黎 ,送秋波(原來好Q大波 ),呢下我明白到,我一定要玩返個雙鐘先對得住自己細佬

目測身材1.63m高,唔少得一對香滑靚長腿 、幼腰 、S型身材100%走肥、D級波形狀靚 、好渣好搓、全天然、無添加、就係正,乳頭好敏感,啜下都會發出誘人既呻吟聲 , 正到呢! 前突後翹,有正波又有正蘿,PATPAT超好肉,狗仔就最岩,呀女仲識股夾腸、高級收音機、下面好窄、天然水 、師兄們要錫住做呀 、同靚女做都有咁既享受,真到好難忘。

技術服務唔機械化、唔公式化、呀女態度一流、好有心機、食完都比個讚佢 ,估唔到天使外表、但床上超姣,可以大車既迷人靚妹,未出招已經搞到我硬晒,再加埋波推水蕭 ,真係叔叔不行了,床上一黎就又攬又車,真係當正我係男友 ,好猴擒,錫耳仔,耳仔全是佢口水,跟住奶LIN,手亦挑逗LIN,R袋,同時食腸,食腸時再挑LIN,...未上套已經感覺快射! 正到好想加鐘! 女上個陣,佢問我FEEL唔FEEL到佢下面識旭 ,原來係收音機高手,差D俾佢收音收到爆左,狗仔個陣懶懶地叭左係到,但因為PAT PAT 又好肉又翹,超好推,仲識玩股夾腸,真係同一個又靚身材又正又識做愛既正妹做好很爽

【NY 超萌】係我玩過之中、最甜、服務至既白滑巨乳幼幼!

回帖獎勵 +1 元錢

囡囡好淫
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +1 元錢

回復 匿名者 #1 的帖子

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

樣子一般,有口爆,波大到落哂來

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

回復 匿名者 #1 的帖子

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

Thank you for sharing!

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

青春靓丽好货色啊