[其他] 你地叫雞咁耐遇過D咩ON9雞!

簽到
I forgot to pay and she forgot to ask me to pay too. After I left, I recalled that I has yet to pay then I went back to her office to pay to her.
唔洗慶,玩幾十年乜都見過。呢D比足佢,冇第次。
冇試過咁
只試過一陣就話夠鐘
係咁叫你加鐘
之後重叫你聽日再黎
真係當我飲大左會痴痴地
  岩岩先放入去, 就話搞左佢好耐, 快D出
岩岩先放入去, 就話搞左佢好耐, 快D出x2
試過做緊,囡囡有電話,佢咮我一聲示意我咪嘈,但接咗電話後佢繼續一路騎我一路講電話。
其實諗返幾撚正
回復 ykk0826 #2 的帖子

good man!

錢 + 100  魅力 + 2                           
hunga 發表於 2015-4-28 10:11
試過做緊,囡囡有電話,佢咮我一聲示意我咪嘈,但接咗電話後佢繼續一路騎我一路講電話。
其實諗返幾撚正

唔係其實都好正, 係真係好鬼死正, 簡直就AV feel
ykk0826 發表於 2015-4-28 00:14
I forgot to pay and she forgot to ask me to pay too. After I left, I recalled that I has yet to pay  ...

我都試過
fatwetwest 發表於 2015-4-28 07:57
酒店女全程望住電視目弟雞汁臺六點半新聞!自此唔去!

咁關心時事?
hunga 發表於 2015-4-28 10:11
其實諗返幾撚正

呢個情況成日中
試過做左一陣想轉體位,佢問我:你唔係射左嘢咩,仲轉位?
一路俾人插一路玩電話
funcc 發表於 2015-4-28 10:19
唔係其實都好正, 係真係好鬼死正, 簡直就AV feel

最衰囡囡唔夠大波
有D就做做下要大便, 有D叫我中出佢, 有個顏射要用保鮮紙遮面囉
屌屌下點中女點煙,即刻冇FEEL
沖沖下涼, 話無沐浴露, 要去買....

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 13:01