[情報] 比貴d唔好以為會有好服務,不如食走地g好過

你都可以咁講既~! 呢D野, 見仁見智啦.
好耐以前,試過系香b,條女叫我自己沖,佢話佢沖左,然后我求其沖下,一上床就上套坐上黎做女上,我屌呀,我話你應該吹下先系唔系呀,佢話我唔早講,上左套無得吹,有時遇到呢d真系好pk。之後我轉左食酒店,至少AG過濾一下,做長線的AG,都唔想做臭個朵。
.
有時 走地 都有質素架 , 我都食過 青春靚女 走地 , $200

不過梗係 唔會成日都有 青春靚女 走地啦 , 好講運氣

本人 對服務要求  唔係甘高 , 所以冇乜所謂
好服務囡難求,遇到都少公開講。
回復 fatwetwest #1 的帖子

yesterday is weekday  wo,have 走地?,how do you know she is 走地
永遠都係一分錢一分貨, 定律
呢d真係好睇囡囡心態
回復 fatwetwest #11 的帖子

oh~you say chinese 走地,not indo
回復 fatwetwest #14 的帖子

印印走地 have沖凉,吹簫 wo,can no con shoot,nearby mtr exit have hotel,70 hour 200-300 availble,longtime no eat走地 la
fatwetwest 發表於 2015-4-29 00:45
我食過幾件好靚的走地,200搞掂!雖然冇沖凉冇吹簫,起碼比200都心甘情願!超值多!

.
冇沖凉 ??

我食個 D 條囡冇沖涼 , 但我自己 事後有得沖

有乜 細菌 病毒 沖涼沖走 , 所以 我都接受到
玩法唔同
fatwetwest 發表於 2015-4-29 00:42
衣家香b dup+全套都起碼700或者以上價錢…去到又系冇沖凉冇吹簫…700就真系浪費系呢d垃圾女!

乜都加價

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 16:30