5呎8吋 36G-24-36 42”長腿 魔鬼BODY ★明戀★ 旗袍女神OH MY GODDESS

61 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
身份保密
身份保密  發表於 2015-4-28 17:18:05 |閱讀模式
名稱: NY 明戀
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A14566-尖沙咀-美少女-NY明戀.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

打比相熟AGENT約女,安排順利,感謝。【明戀】簡直係我見過之中,最索最大波最高服務最好既女女,個樣靚到、個G CUP 大波大到呢(波形一流、唔DUM、好彈手、好柔軟,乳頭有少少凹陷、要女女性高潮先可以比我啜出黎) ,條乳溝又深又長,SUCK埋個頭都仲得!最難忘係172身高葫蘆身形,好波幼腰長腿,仲要著旗袍,雖然密密實實,但就驕人身形盡展,第一次未除衫已經扯旗----平日咁大波既點會著到旗袍,呢種打扮比COSPLAY更加勾起我既性慾。女女仲好識扮可愛,同時又鐘意攬住我睇我D手機相,個下真係幾有女朋友感覺 ,大大大大車,有波推有水蕭,今期好抵食!【明戀】確實"明"不虛傳,正!

集完美相頭、完美身材(172身高,G CUP爆乳,24"幼腰、46吋長腿),完美服務態度於一身,仲要著住緊身旗抱(難掩驕人身段),真係本年度最正既高妹波霸大美女,真係人一世物一世點都試呢種巨乳女神!

5呎8吋 36G-24-36 42”長腿 魔鬼BODY ★明戀★ 旗袍女神OH MY GODDESS

真係大到CHI MA GUN!仲要係女神既樣。
IMG_0467.JPG IMG_0468.JPG IMG_0464.JPG IMG_0472.JPG

我鐘意佢緊身旗袍包住G級巨奶個種壓迫感!

========================================
巨乳一日兩Q:【NY 明戀】: G cup 巨乳 高挑model身形 大車GFF

前言: 愛波如命的小弟見到NY 明戀廣告相對波就知一定要食,好在月頭仲有錢,食左幾個巨乳,明戀可以話係最正個位

女女23歲,四川人,做賣衣服,樣好清純斯文,好似OL feel

身材: 女女波波 真係有G cup,波形好好,100%真波,淡啡lin,冇公仔,不肥,有170cm左右高,model身形

我一入房女女原來幾高,好好笑容,又斯文有禮貌,第一次來香港,沖涼女女主動波推,爽到,我又食下奶,吹功一流,仲會深喉,做時見住女女波上波落,大大大車,Overall這一Q好滿意,今日真開心,食左2個正巨乳,明戀係巨乳中既極品

廢話少講,去非廣告妝相

========================================
Dragondogcat:【NY 明戀】(附真人相)

前言:今升有得去 TST ,真係感動  ……其他野照舊唔廣唔廣 ……

姓名:NY 明戀
地點:尖沙咀
樣貌:4.5分,話係重慶淫士,話廿三碎,UM ,應該唔止 ,屬姐姐組……【明戀】自己妝,刀唔錯嘅,唔G淡妝會唔會巧D , 7成似廣告,皮膚一般白滑,長直啡髮,初、中級車手……

【明戀】幾平易近淫,矛架子,笑起上泥幾自燃 ……

身材:5分,廣告話36F,唔出奇,巧大波波 ,可能波大過頭 ,一手揸唔晒,對野巧有份量,貢大波巧難鉛全唔DUM (唔係矛,生平刀有見過 ,只係可遇不可求 ),啡LIN大雲中的,某D位有少少皺皮 ……【明戀】屬高頭大馬形,有肉地BUT未算巧肥,下半隻多D肉 ……妹妹毛算多同長……全身皮膚未到一般滑,唔算白 ,廣告話5呎8,就算矛刀唔爭得巧軟 ,禾係佢面前即刻變左矮仔 ……

技術:4分,【明戀】話G前做過KTV(聲稱巧飲得 ,矛咩醉過 ……),未泥過,UM ……中級技術,沖涼一般 ,禾掛住反波同打天【明戀】來歷 ,女夭,唔記得叫佢巨乳BM ……中、高級吹奏,有速度有變速,有深喉……策騎幾熟手,交俾佢主導一陣 ,禾專注反波打臉、波撞臉 ……
服務:4分,鉛全跟足要求,配合矛黑面 ……
安排:4分,零等候 ……
酒店:5分,依間各方面刀非常巧 ……
番啅:一定唔廣

奇他過程刀係除富著富果D,唔多廣 ……

總結:要超巨乳有樣姐姐耳諗下,要幼幼同瘦底則可免……值唔值閣下自己痕量

【以上個淫經歷只為分享,閣下遭遇或有不同】

所有真人相,請勿轉貼!

真係大到CHI MA GUN!仲要係女神既樣。

回帖獎勵 +1 元錢

回復 匿名者 #1 的帖子

SO BIG
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +1 元錢

囡囡好淫

回帖獎勵 +1 元錢

旗袍巨乳真係冇得彈

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

真正大波高妹

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享!!

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

nice report, tks for the sharing !!!

回帖獎勵 +1 元錢

OMG!  That is one large pair of boobs!

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

漂亮迷人好货色啊

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享