樓主: RAYRAYLOVE

有關SPA既野 想請教下各位師兄

HK$ 298 全身香薰推油 (90分鐘)
HK$ 248 全身香薰推油 (60分鐘)
HK$ 328 泰式推拿 (90分鐘)
HK$ 268 泰式推拿(60分鐘)
HK$ 538 香薰水療 (120分鐘)
HK$ 438 香薰水療 (100分鐘)
*色情免問*
好似上面收費咁,248同298有咩唔同?
未去過,想知點玩法,同可唔可KISS同抽女女水?
X佳人要300tips
多謝師兄分享
回復 RAYRAYLOVE #1 的帖子

多謝師兄分享
多謝師兄分享
wow, basic + tips + services + ...

寫明係60 . 90 分鐘分別!! 未計TIPS, 基本TIPS 200 -300 睇場/地區, 有D女女會要求all naked +100, 互動程度真係睇師兄同女女本身. good luck!
小費另外比,最小100. 開大另加5百大洋啊來自: iPhone客戶端
教各位師兄
謝謝分享
回復 4aaaa #28 的帖子

師兄,邊渡有得開大加500?
其實 SPA 都可以有大,都係一個字。錢。。。。。。 不過感覺唔抵。都過千。倒不如搵美少女。
DivingU 發表於 2015-4-30 18:34
回復 RAYRAYLOVE #5 的帖子

老尖區:俏佳x丶緗x閣、新月x啲囡囡都ok!

sorry..not familiar with above three place... how much ? where is the exact location? can fXXK?
有時焗精上腦,都焗比ga la
留名學野,支持一下
回復 patpatcheng #14 的帖子

小心比人當水魚,問好傾好才正式入閘,千奇唔心急阿!
試過兩三次Spa, 無一次係滿意, 尤其係無樣睇果D
不如去澳門,價錢差唔多又包飲包食, 係要多少少時間
如果係548,可以total比800嘅,700都有少少黑面

谢谢分享
又學到野

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 01:51