[賽後報告] 叮噹,愛上她的性愛法寶,如男女朋友去爆房般刺激⋯⋯

名稱: 叮噹
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A33083-上環-樓上骨-叮噹.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

叮噹,一聽已經覺得好盞鬼,親身見到真人,樣靚得好盞鬼,身材又正,皮膚白白淨淨,一睇就會愛上果隻,學一套電影入面既一句對白,大概係「這一秒望住你,我已經愛上你!」愛上叮噹,更加愛上同佢曳曳,好多人只係識講屌西、叫雞,感覺好發洩、純粹為滿足自己慾火,而我同叮噹就好唔同啦,好似男女朋友去爆房曳曳咁,刺激感十足,加上叮噹床上床下交足戲,全程拖實我隻手,驚鬼我離開佢半尺,感覺勁sweet,無論是否虛情假意,起碼囡囡做得自然真實,連大家曳曳時既呻吟聲同樣咁真實到爆,又唔會假叫,搞到我性高潮好快到,一下勁射至爆,真係舒服到無朋友,事前事後叮噹樣樣做到足,做完大家攬攬吹吹水,十足自己條女,今時今日咁樣既囡囡邊度搵呀,唔搵叮噹真係走寶⋯兄弟,你搵左未呀!?
小弟也認同,多謝師兄用心報告!來自: iPhone客戶端
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝CHING分享
多謝C兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝分享