【極品人間胸器】Josie 36E青筋大波 5'7火辣身材 漫遊口爆正!!!

身份保密
身份保密  發表於 2015-5-5 13:57:25 |閱讀模式
名稱: Josie
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A15076-尖沙咀-美少女-Josie.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

囡囡: Josie

Link : http://go141.com/zh/A15076-Josie.html

樣貌: 天生麗質,super電眼,好標緻既五官,笑容殺死人,真係日本AV女優feel

身材: 5'7高,有D女優feel既body,36E CUP大波,屁股漲卜卜,有前有後,走肥玲瓏浮突,皮膚白滑好吸引人,S形身才,睇見都流晒口水啦

服務: 幫我沖涼個陣,前後侍浴,會同我咀咀,又會用body同我做推油按摩,好好玩,正呀!! 跟住幫我吹細佬又啜春袋子,環保份子,ML配合又投入,最後仲口爆!! 確係幾爽~~~

打個廣告電話約實時間地點,非常EASY! 主持人好friendly好好招呼,安排順利,我冇遲亦唔駛等,上房,見到女女,同D廣告相冇出入,確係靚女,你話佢做過封面雜誌女郎我會信,5'7高心口脤卜卜,我心卜卜跳 ,JJ又硬到咩咁。呀女問我佢掂唔掂,我話好OK呀,好掂呀,佢好LUM咁攬住我,跟住呀女就報鐘,淫蕩時刻正式開始。

樣貌好有Model味道,有大大隻既電眼、又有超性感既咀唇 ,淫蕩同埋靚索相配合,真係睇個樣都掂晒,如果期期有D咁既MODEL樣,我地真係發達啦。一除衫,一睇,身材FIT到漏 ,走肥苗條皮膚滑,仲要有前有後,引死我咩,美麗既胴體,真係睇又爽,摸又爽! 好香滑既肌膚,真係正到呢,錫晒佢全身,真係好滿足!

同女女沖涼好玩又好爽,大奶擦身,我地玩得好激,聽我慢慢講。呀女落力同洗身Body,我就一路摸佢嬌人身段,一路嬉嬉哈哈好有氣氛,之後呀女佢就車埋黎,先係碰碰車、再黎小車、中車、慢慢變大車,之後情到濃時,女女係我耳仔又奶又吹氣喘氣 ,真係夠晒淫夠晒挑逗 ,然後對波有意無意係我身上掃黎掃去,嘩,鼻血都黎埋,仲要雙手手指係我LIN頭逗黎逗去,簡直係幾面進攻,我宣佈投降,退守床上,呀女叫我咪急,用毛巾抹乾淨先,冇問題,我聽晒你話 。

上到床之後,推油按摩手勢好好,R pat pat R JJ,High到震~!! 前奏開始錫LIN環吹咪話唔爽,最鐘意佢深喉環保吹,加上佢無敵相頭,真係食過返尋味,到底係女上男上定狗仔最爽,真係人人各異,但我會推薦狗仔,因為女女夠高 Pat Pat又真係幾好推,最後仲口爆!! 爽 !!! 沖完涼幫我穿衫,最後Goodbye kiss走人,搞到我再有少少反應...

Josie大波又索, 戰鬥格身才, 玩埋口爆!勁正!有技術, 有服務, 5'7超班Model, 真係好玩, 1千吾使, 巨乳女神正過AV女優, 值得推介!
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
青筋大波
回覆 讚好 不讚 使用道具

今水泰泰正

個樣都幾正

好靚女 一定要食

一定要玩乳交

回復 匿名者 #1 的帖子

今期D囡好正呀~