❤❤NY 葉子❤❤MODEL身材! 極品女神大車DFK 一流線條Body一流

47 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
身份保密
身份保密  發表於 2015-5-5 13:00:24 |閱讀模式
名稱: NY 葉子
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A15072-尖沙咀-美少女-NY葉子.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

b]見到141有新女UPDATE,今次係MODEL版女神呀嬌【NY 葉子】、即刻打俾相熟AG問下、原來唔單止服務頂級、氣質一流、仲要「樂」意白話溝通!超級陀地FEEL!心諗:如果有兩個「陀地」打孖上就好了,真係未試過雙飛一對精通廣東話既女仔,點知今次可以一嘗所願,因為【NY 葉子】好姐妹都係一樣MODEL FIGURE仲要好叻廣東話。咁合拍、咁狂野、咁痴情既雙飛真係第一次!兩個外形明星FEEL(一個似荷里活D意大利血統豔星、一個就幼幼)、都係咁MODEL FEEL、精靈既大眼、狂野淫蕩好砌、幾好波路、拍埋一齊真係少D定力都俾兩人搞到走火!食一件【NY 葉子】已經夠正,兩件一齊食更加係帝王享受,人都開心D!廢話講完、睇報告。(由於四台不能有雙飛報告、我地奉公守法、寫住「一半」先。)

❤❤NY 葉子❤❤MODEL身材! 極品女神大車DFK 一流線條Body一流
打電話俾相熟AG、安排順利,真人靚過AD相、美少女 ,東北X意大利混血兒、怪不得有種拉丁鬼妹味道(五官似我舊時去羅馬旅行識既當地導遊)、眼大鼻高相頭一流、面形係極靚、冇錯!係極靚、黃金比例瓜子面同鵝蛋面形混合體、東方柔情、西方輪廓、真係我見過本年度面形最具氣質既美女!靚妹仔外表比較野性、但原來除左人索之外、聲仲好甜、甜到入心入肺(把聲超溫柔同埋甜、好有GIRL FD FEEL)、聽把聲都覺得好性感,好好態度,笑容滿面,好有HEART,真係好有心機,全程自動波,用心服侍我,加上多水多汁,呻吟聲淫,身材好均稱,苗條、長腿、幼腰、好波,正爆 ,電眼好吸引、加埋超甜靚聲、DAP得杯落,呢位拉丁MODEL妹FEEL索女到港、搞到我日日行升旗禮。葫蘆身形,加上夠索夠姣、主動TUM我、充滿陽光女孩既正能量、令我都後生翻十年。呀女瘦底大波、皮膚雞蛋咁白滑(呢樣殺食),天然B-C級波、天然彈手、身材一流。值得一提既係,妹妹好緊窄、亦淺,用我半成功力已經令女女淫水四濺、太大力反而令呀女無快感同高潮,食過既師兄都知晶晶原來係外表純情、內裡超淫、狂野極好砌。
IMG_2294.JPG DSC02426.JPG DSC02412.JPG
女女態度NICE,有女友感覺,有服務態度,幫我洗白白時用波波推我、CATBATH兩位MODEL真係令我扯旗、呀女同我情到濃時車左幾車,唔係電單車、係坦克車,一邊渣PAT一邊大車,我側視鏡中既淫男女、呢下谷精上腦、攬坐一齊上床。上床之後、幫我環吹左好耐、佢好努力咁環保吹,我溫柔咁叫停佢、我怕比兩位模特兒吹爆、於是上套,反應好真、好肉緊,最後我地緊緊抱住一齊高潮。MODEL二人組、食相頭已經值回票價、態度又夠NICE、冇食錯。感情好既女女食得少、咁狂野既兩位雙嬌更加係人生第一次。整體感覺一流,【NY 葉子】狂野淫蕩MODEL,我會再搵返佢。

食明星相頭已經值回票價,仲要極好身材、氣質非凡,最估唔到係床上超狂野,大大車女友FEEL,回味無窮。

真人索爆!

MODEL版呀嬌!

超級媚惑!
少少鬼妹FEEL,好野性!

回帖獎勵 +1 元錢

回復 匿名者 #1 的帖子

多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝邀請分享
支持四臺姊姊

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享相片

回帖獎勵 +1 元錢

看來不錯!

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

索爆! 多謝分享 THX

回帖獎勵 +1 元錢

好靚女 一定要食

回帖獎勵 +1 元錢

看來可以!

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

美丽动人一级棒啊

回帖獎勵 +1 元錢

thx for sharing

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

匿名者 發表於 2015-5-5 13:00
b]見到141有新女UPDATE,今次係MODEL版女神呀嬌【NY 葉子】、即刻打俾相熟AG問下、原來唔 ...

大波美女...........正正正

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

可愛美麗美少女

回帖獎勵 +1 元錢

樣靚身材正。

回帖獎勵 +1 元錢