[賽後報告] 美腿芊瘦,身形S型,23吋幼腰,索,靚,正!環保口爆,吸清曬啲蛋白質,仲差點吞埋精添!絕對番食!青春無敵~~阿Sa

名稱: 阿Sa
地區: 旺角
網址: //141-hk.com/zh/A37651-土瓜灣-一樓一-阿Sa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

係TKW見到阿Sa,美腿芊瘦,身形S型,23吋幼腰,索,靚,正!入到去傾下計,然後幫我除3褲,我幫佢除bra,我就從上摸到佢下面,揸波搓細妹,勁!同囡囡去洗泡泡浴,前後真波BM,雙手捉我條腸仔,卒黎卒去,洗得乾乾淨淨,跪低環保水蕭,真係要贊一贊佢,吹得好lun舒服,超級無敵享受呢一刻。到床上,阿Sa先錫linlin,奶袋底啜蛋蛋,仲啜埋大腿內側,會陰處都奶乾淨,叫我趴低,佢瓣開我pat pat,先舔勻我C眼周圍,慢慢將利尖鑽入C眼度,佢條利尖好似金剛鑽咁,鑽得深入,鑽完轉正面,啜鳩奶袋,含細佬上下吞吐,一路吹時另一隻手就掃袋袋,技術唔錯,時不時拋個淫眼俾我,好有AV Feel,細佬已經吹到膨脹,堅硬如石頭,係時候上正常啦!帶袋女上位,慢慢坐落黎,一野到底,條隧道多水兼短窄,好鬼逼人,跟住佢條腰不斷搖擺,腰力好好,運動健將,大上大落,UN到啪啪響,睇住對波系咁搖擺,極之頂癮,轉姿勢,由我做番主動在上面抽插,細佬都入橪曬,阿Sa叫聲消魂,換側位,兜高條腿將碌野頂到盡,我不停抽插,大大力砌,佢又大聲叫床,feel到臨出野時馬上起身,阿Sa環保口爆,吸清曬啲蛋白質,仲差點吞埋精添。事後洗浴衝身,呢個妹妹仔服務好好,絕對番食!

看來唔錯!
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 xiouxiou #1 的帖子

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享