銅羅灣 "王罐架曰走掂" 前堂部 賤男 Chxxs Wxxg

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

是咁的, long story short, 我有個女仔朋友想忘記一些人, 而就同呢個先生比較傾得埋, 所以就同佢傾訴, 呢個先生就同我個女仔朋友講話佢都想忘記之前個女朋友 (唔知佢用呢招呃過幾多個女仔), 不如試下拍下拖, 當大家幫對方囉, 好, 咁有日個男仔就用啲未瞓醒之類既藉口呃左個女仔去佢屋企, 就咁就姦左我個朋友, 我朋友有say 過NO, 不過個男仔好粗魯咁唔用安全套放左入去, 之後當無事發生過咁, 果啲當大家幫對方完全無晒件事咁, 又唔再同個女仔講野, 攪到我個friend而家成日話要死, 又唔敢報警
所以我想各巴打幫幫手廣發出去比你身邊既女仔朋友知, 如果有巴打可以搵埋佢張相就最好, 起埋底就最好
另外, 有無方法可以告佢強姦? 不過已經發生左超過 1 個月
個女仔要親身報警最有說服力,一係等個衰人再侵犯第二條女時,那條女去報警
支持報警拉佢唔係有人受傷害
支持報警拉佢

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 05:45