【Yoko】絕對係星級美女, 水汪汪大眼, 大車女朋友, 酒店多....

身份保密
身份保密  發表於 2015-5-20 22:33:37 |閱讀模式
名稱: Yoko
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A14970-銅鑼灣-兼職女郎-Yoko.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Yoko
9 J% O. X% ?$ g  a- D+ }" B$ ^. _- r" K0 u
P5170022 (1).JPG $ |+ B+ F7 a! H: y+ r* D8 g2 D
; O: I- [/ G. N# D- I0 x: ^
Yoko 眼大大, 真係好sexy又靚女, sexy既電眼, 迷人既身段, 廋底大波, fit爆! 5尺5左右, 35D豪乳令人疾息, / x. G2 R9 r% ]. h3 A
邊除邊聊, 帶我入去沖涼,  kiss 互摸互沖, 開始有feel, 黎大車調情, Good ! 主動波水蕭, 正! 但怕走火, 乾身出番去上床繼續玩
5 a# p3 [2 D- ]) p3 E/ r" J2 g" |3 L
我訓係度等佢趴過黎, 大波磨背, 按摩推油, 燃雀掃股, 真係好high ! 轉身, 佢趴係度奶我lin lin, 屁股凸凸, 好Q誘人 ! 再車一陣 互相調情,
, L& a+ w, B0 _5 a我又摸又渣, 佢邊鍚邊向下鍚, 鍚到我肚臍, 比佢突然先黎一下深喉, 含住望我兩眼, 見我好feel, 又係咁吮吮含含, 時快時慢, 奶Q埋袋底,
3 o! j  ^$ u! g6 zYoko口技唔錯, 佢舌尖好識專攻男性弱點和敏感部位! 搞到我好快頂唔住, 好興奮, 硬晒 !; D$ o# h; C1 k7 b9 E: ~( U3 u) ?
5 Z, z0 Z/ [1 I8 v* D9 G8 ]0 f
上套, 我抱住佢條蛇腰男上直入, 佢呻吟叫床, 搞到我更加興奮, 雙手係佢條幼腰度借力抽插, 大波彈彈!! 反身狗仔式, 佢回頭望我, 單手捉住我手臂,
& c' v' c* I; s# \) P 回望同我大車, 我high爆抽插, pat pat好推, 佢淫聲呻吟, 個feel好正, 搞到我頂唔順射晒比佢 !! 好滿足~ 好爽~
可以洗面夾腸!
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 匿名者 #1 的帖子4 q* h# d! p/ M' E# }7 O

( A2 D5 Z  ]* V& M多謝師兄分享

回復 匿名者 #1 的帖子3 x0 q% W- N& V! a& d4 m( u
4 w5 H# I2 I( v2 I% |) U2 y
多謝師兄分享

回復 匿名者 #1 的帖子
' B3 f+ Y9 F4 O1 H! D9 \0 o: F
4 u! w0 F7 K; \$ G係咪真架???

多謝師兄分享

i like her sexy mouth .................... good for ORAL sex, man.

: g9 }6 J: @* w. N/ `& ]3 d5 ]+ A5 c8 o5 K% Y
內容豐富,大開眼界!

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

通常相同真人差好遠

回復 匿名者 #1 的帖子+ W. n3 s+ T- q8 }6 @0 U: V8 ^
5 t+ y7 D2 `' I/ \5 b
多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

大patpat好好推

% P6 B. N( a8 K6 [/ d6 K* S- D; ?
  X0 k* Y) G% r. d5 E4 p% _多謝師兄分享

多謝分享