[賽後報告] Lily笑容甜美,42吋長腿,大波凸凸,囖釉翹挺,有玲瓏浮凸既身材,男人見到都會唾液三尺,按摩手骨穴位準,真係砌得,按得,推得之人,值得一試

簽到
名稱: Lily
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/A27014-荃灣-樓上骨-Lily.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Lily笑容甜美,42吋長腿,大波凸凸,囖釉翹挺,有玲瓏浮凸既身材,男人見到都會唾液三尺,提前約好再過去會一會,咁就唔洗罰企啦,開門見到Lily真係令我眼前放光,入閘先黎個熱情擁抱,上下其手胡亂搜索,玩到興興哋就除衫沖涼,一解bra對奶彈左出黎,對波白白滑滑,十分挺翹,啜波奶lin,波推背脊磨得好爽,一曲水蕭,啜蛋含lin,樣樣精通,簫功幾好,好爽!

乾身到床上,互摸全身,卒鳩摸西,摸lin lin,啜奶頭,樣樣齊,樣樣掂!講番正題先,先按摩,手骨穴位準,按落黎力度好舒服,一D都唔偷懶,好落力按摩,整個人即刻放鬆左,之後推油先開始用前臂掃背,力度絕對夠,將我左腳放喺佢右腿上,然後按埋大小腿,雙手不停在我pat pat同兩粒荔枝度遊走,真係極之舒服,跟住錫我lin頭,舌尖撩又係咁轉動,舔我兩粒荔枝,撩我鳩頭,玩波仔,舌尖攝動鳩頭,瀨勻溝溝位,再深含我條肉棍,下下深喉幾難頂,搞到我差D爆LUN左,正場女上先騎我,對35D大波一路前後搖,好窄好有feel,妹妹水多,出入順暢,瘋狂咁勁腰,佢好似好HIGH咁,un左一輪然後轉狗仔,Pat Pat有肉,推得好舒服,下下推到盡,推到啪啪啪聲響徹天,無幾耐就射精!真係爽​​到無朋友,最後休息片刻餘力揸下波,Lily幫我按摩條頸椎咁,再次服侍沖涼,交家用講拜拜走
頭香來啦
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

回復 bulos #1 的帖子

多謝師兄分享

想去尝试一次,但不知小费通常给多少,求教!

內容豐富,大開眼界!

Hot tits ............. thanks, I'm a big tits lover.

thank you for your sharing

多謝師兄分享索囡囡性感誘惑真人相報告

thx for sharing

多謝師兄分享

多謝分享