[其他] 嫖鳳姐玩偷拍 IT男被勒索20萬

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

http://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20150522/00176_055.html

八十後「IT男」鐘仔玩偷拍,遭禁錮毒打勒索廿萬元!一名從事電腦行業的廿八歲男子,前晚放工後前往西灣河一間鳳樓召妓,有人疑暗中以手機偷拍交歡過程,詎料,完事後被鳳姐發現他拍下性交片段。鳳姐涉「吹雞」召來三男,將他拳打腳踢,洗劫二千五百元現金及其手機,並取去他的提款卡提取逾五千元,再勒索他廿萬元。男事主離開後報警,重案組探員昨部署行動,待三男與同黨現身交收,將他們一網成擒,再拘捕涉案的卅五歲鳳姐,五男女正被通宵扣查。

從事電腦行業的男事主姓冼,昨凌晨到大埔警署報案,聲稱前晚八時許前往西灣河成安街一至三號富安樓一間鳳樓「鐘仔」,與鳳姐進行性交易,消息稱,有人欲拍下性交片段觀賞,於是在鳳姐不為意時,將手機放在床頭,開啟錄影功能。

事主報警拘五男女

事主完事準備離開之際,被鳳姐發現其手機正在錄影,遂致電三名年齡介乎十七至廿三歲男子到場。冼被三人拳打腳踢,劫去他身上二千五百元現金及該部拍片手機,並取去他一張銀行提款卡,迫令他講出密碼,其中兩名男子隨即到英皇道附近一間銀行的櫃員機,提走五千九百元現金。

鳳姐與三男涉嫌勒索冼廿萬元,以贖回被劫手機。東區警區重案組安排冼與對方在西灣河街及成安街交界交收,並派員在附近埋伏。至下午四時許,三男聯同一名廿一歲男子現身交收,警方將他們拘捕,其後再拘捕涉案鳳姐,帶返警署扣查。三名男子涉嫌勒索及行劫,另一名男子及鳳姐則涉嫌勒索。警方在現場檢獲五千九百元現金及一個鐵錘,惟冼的手機至今仍未尋回。
回復 精比金堅 #1 的帖子

內容豐富,大開眼界!
回覆 讚好 不讚 使用道具

男既係抵死不過條囡都抵死!西灣河果d人瑞,竟然有人偷拍

偷拍乞人憎, 屈錢正衰格.

因果報應

2個字抵打

偷野唔啱

正一仆街

嗰檔嘢我成日去,唔係人瑞,七日鮮好後生,大把廿一,二歲,19歲我都食過……
琴日下午去到見到差人做嘢,以為又掃黃……平時掃黃拉囡都拉唔到keeper,第二日即開番,今次應該有排冇得食

個男人都on9,拍黎把鬼咩,想同自己條女分享呀來自: iPhone客戶端

如果淨係打鑊 + 攞現金/ 電話, 條IT 男應該唔會報警,

宜家咁大貪勒索廿萬即係逼條友報警,做人太貪心真係唔得

呢條蛋散累街方!!!!
又有排無得食...

D人真惡死

科技先進
隨時被偷拍都吳知
防不勝防

grimreaper666 發表於 2015-5-22 17:56
如果淨係打鑊 + 攞現金/ 電話, 條IT 男應該唔會報警,

宜家咁大貪勒索廿萬即係逼條友報警,做人太貪心真係唔得

條毒男就抵打架喇,不過囡囡搵打手老屈人20個又真係大貪左。

偷拍係賤、如果條女唔係甘大貪、條友仔都唔敢報警

回復 精比金堅 #1 的帖子

都唔知有咩咁好影?