[囡囡推介] 青春靓女按摩高手重吹爆2Q,夢 中簫搞到精盡人亡。

名稱: 麻倉優
地區: 長沙灣
網址: //141-hk.com/zh/29971-旺角-樓上骨-麻倉優.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

來到旺角按摩,一定要找麻倉優,因為上次我試過佢,細細粒容易食之餘,重按摩手勢了得,係旺角,試過好多按摩高手,呢位麻倉優可算是數一數二,是頭三甲來的,來到MK我先打電話比佢預約。女女話要一個小時來得,好啦,先tea break,high完tea就夠鐘入閘,女女認得我,我同佢吹左一陣水就同我沖涼, 她有水中吹,吹能到high high地,就係廁所口爆出左一Q,攰攰地女女就同我按摩,按得好鬼舒服, 瞓着左都唔知,前前後後係咁按,跟住女女在夢 中簫把我吹醒,你話呢D service幾high呢,到最後當然又來開炮,最後女女叫我唔駛郁,就咁比女女又監生又再吹爆,重一滴都比女女啜埋,女女按摩技術了得,搞野技能又得,搞到真係精盡人亡。
多謝CHING分享
回復 NgKong888 #1 的帖子

多謝師兄分享

內容豐富,大開眼界!
影到腳趾就更好
多謝師兄分享

多謝師兄分享索囡囡性感誘惑真人相報告
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享