[囡囡推介] 元朗尋寶,尋到青春巨乳正菜,細佬都話好。真人相

名稱: 蜜桃
地區: 上環
網址: //141-hk.com/zh/24976-元朗-樓上骨-蜜桃.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

元朗呢個小旺角,日頭就熙来攘往,晚上亦是淫吹作樂的勝地,最旺當然是利群啦!但最近有單新聞見報,搞到下面黃氣浮面,走去
超下,重有二件黃氣守住門口,連附近生果檔D女都缩下縮下。好啦,唯有靠自已洗樓了,洗洗下,來到大坑渠的元發樓,上到去見到件大乳牛倒垃圾,好似好熟口面,唔知有無吊過呢條女,女女見到我已經生滋貓入眼,問我合唔合,我就跟左入去。有隻蝴蝶狗欢迎我
,我記得呢條女,之前是在教育路那邊的。是服務的代表。好的!入到去吹左陣水,就沖涼,真係搞笑,洗左成十分中,連頭都同我洗埋。跟住上床按摩,推淋巴,掃股,漫遊全身,女女好似食栗米咁,跟住環保吹奏,含吹奶啜,只見女女施展混身解數,最後上袋埋身由博,幾個甫士,砌左十分鐘到,最後狗仔埋單。
多謝CHING分享
好似幾好喎..........................
回復 HOYuen2 #1 的帖子

多謝師兄分享

內容豐富,大開眼界!
多謝師兄分享
多謝師兄分享
影到腳趾就更好
多謝師兄分享

多謝師兄分享索囡囡性感誘惑真人相報告
thx for sharing
多謝師兄分享