[賽後報告] 年輕貌美又有好服務既阿Sa,35D真波,夠白夠堅大,個樣又姣又淫,水蕭,BM,環保吹,ML亦都好投入,超級掂!一定會番食!

簽到
名稱: 阿Sa
地區: 旺角
網址: //141-hk.com/zh/A37651-土瓜灣-一樓一-阿Sa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

阿Sa五官標致,瓜子型面孔,35D真波,夠白夠堅大,苗條身材,走肥,有一把長秀髮,個樣又姣又淫,入到閘超熱情既表現,大家好快熟絡番,坐系床度吹下水,好快就淫蕩畢露,佢咪係一名姣西,姣到出汁,超強戰鬥格女女,洗浴好比心機慢慢洗,同佢沖涼好舒服會幾享受,佢不時用對波掃我背脊同心口做BM,佢皮膚好白同摸落真係好滑,開始錫LIN,輕舔LIM頭,唔安分既手捉住細佬,不時大力,不時輕柔,讓我差小小想射,水中簫,蕭功有番咁上下,深喉次數不斷,攪到佢頭髮濕濕地仲斷續幫我吹,好能正!上床佢係我身上波推漫遊佢條利不斷係我條頸、心口、腰,手腳流走,隻手又不停燃雀,佢又施展佢了得既口技,環保吹,吹既力度同速度啱啱好,吹到佢頭fing fing,舌頭好靈活,一點齒感都沒,好享受被MM吹的感覺,睇到個吹簫D樣子就好興奮,全裸環保吹,極有feel,入正戲,上套之後,女上男下,阿Sa坐在我身上,慢慢套弄細佬,睇住細佬一點點插入佢既小穴,一陣電擊既感覺,差D飚出精液出黎,好在我功力夠深,忍住轉男上控場, 一路插一路揸住佢既真波,再鍚下乳頭,最後狗仔式完事,推到啪啪聲,射完真係舒服哂,好爽,好滿足,年輕貌美又有好服務既阿Sa,一定會番食!
回復 kokkokk #1 的帖子

內容豐富,大開眼界!
看來不錯!
影到腳趾就更好
回復 kokkokk #1 的帖子

多謝師兄分享
thx for sharing
咁好嘅囡囡,點可以唔支持
多謝師兄分享
多謝師兄分享
條女唔錯, 得閒試下先
多謝師兄分享