[囡囡推介] 36D美乳妮珍,薄紗上衣露乳溝,透露無限風情,浸泡泡浴讓你「浴」火更高漲,嬌喘連連,桃源淫水,投入真實反應,極之好砌!

簽到
名稱: 珍妮
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A26245-深水埗-樓上骨-珍妮.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

記得有巴打report話妮珍正,尤其玩泡泡浸浴,「浴」火高漲打去book定,見妮珍開了兩個鈕,展露而出乳溝,透露著無限風情,透明嘅薄紗上衣,清楚地讓她胸部呈現半裸露狀,那豐滿嘅玉體,我無法戰勝理智了,搓揉36D大波,好渣手又軟熟,沖凉期間好好細心,跪系度水中蕭,吹得好有心機,唔偷懶,一齊浸泡泡浴,用對波波同我做BODY,我雙手就好忙咁,玩佢柔軟又堅挺嘅波波,大大話話浸足10分鐘!

夠皮上床,幫我按摩,按頸、肩膀,做到穴位準確,力度好夠,放鬆肌肉後就落油推全身,推得有技巧,有力有穴位,好舒服,R pat pat,先用指甲掃我全身,痕得來又舒服,然後再波推下,錫lin奶下大腿內側,含蛋蛋,環保吹蕭,深喉不斷,口技方面有番一定水準,舒服得來又有d打尿震嘅感覺,69式時,眼見佢滲著神秘嘅水份,紅艷艷迷人極了,帶套上馬,見佢策騎徐疾有致,腰力強勁,狂係咁un,差D擦槍走火,過程不斷換姿勢,佢配合到爆,平時未玩喇花式都出埋,唔知點解今日咁勁,其實我唔係勁,而係珍妮好砌,最後傳教士式,囡囡張口閉目,嬌喘連連,桃源洞中的嘅淫水沿棍棒而流下,億萬孫子射曬出來⋯⋯
頭香來了
回覆 讚好 不讚 使用道具

影到腳趾就更好

回復 Biteddy #1 的帖子

多謝師兄分享

多謝師兄分享

Thank you for sharing!

回復 Biteddy #1 的帖子

多謝師兄分享索囡囡性感誘惑真人相報告

多謝師兄分享

多謝師兄分享

鴛鴦浴聽落幾吸引

http://141hongkong.com/thread-1470471-1-1.html

登錄/註冊後可看大圖

仆亍仔,裁剪完就坤我地

登錄/註冊後可看大圖

仆亍仔,裁剪完就坤我地

多謝師兄分享

5月1日新例: 食家必須認證才能發表報告.
若報告被舉報處假,作實後,該認證食家會被釘牌.不准再發表報告.

判辨報告真偽,簡略規則如下:
1. 經多個帳號重覆使用同一輯相片 (包括 相近拍攝角度,相近拍輯時間,或只經剪裁,放大,縮小,旋轉),令報告明顯感覺虛假
2. 文字相近 (有過半句字跟其他報告相同,模版式製作,即屬虛假)
3. 作者除發表報告外,經常失踪,從沒有跟其他會員交流,沒有回覆PM.

she's having a pair of fake balls ........ but overall, service is good.

回復 打狗師 #15 的帖子

更咪巧多都釘。。。。

多謝師兄分享

按咗鐘,見到會跑得好快

多謝師兄分享

多謝分享!