◆◆F105◆◆可愛到暈,白雪雪,又主動,呢D幼幼唔可錯過

身份保密
身份保密  發表於 2015-5-23 13:24:58 |閱讀模式
名稱: F105
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A15744-尖沙咀-美少女-F105.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

樣貌:  4/5 我覺得真人靚過ad,對眼好大,好夠電

身材:  5/5 身材唔洗講啦...幾唔錯嘅~好白淨,對波仔又大又彈手

技術:  4/5 高級車牌、擰頭擰勁環保吹 啜蛋車底 、其他無乜試

服務:  4.5/5 細心體貼gf feel、前後侍浴、事後攬住傾計

過程: 好多日都唔出嚟,一上4台就發覺! 而且又睇落唔錯,心諗試下水先,
        then make a call to agent~ 開門見人..好正,個樣MCOT,  報鐘..幫我除衫放好~
        到囡囡除..有哂立體感呀 沖涼仔細、干身上床、錫錫下 我又feel下佢妹妹 有天然水.
        開始頭擰擰吹吹吹 真係一個唔留神都爆爆..  之後都係咁啦..唔講咁多 出左野囡囡仲捉住我隻手
        攬住傾左陣計就沖涼 影相 比家用 走人~

多謝師兄分享
多謝師兄分享
身材一流好引人啊
回復 匿名者 #1 的帖子

多謝師兄分享索囡囡性感誘惑真人相報告
童顏巨乳
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 15:57