美女の經典【AV女優JULIA】Body完美;Girl Friend Feel 無與倫比!

40 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
身份保密
身份保密  發表於 2015-5-24 15:14:23 |閱讀模式
名稱: AV女優 Julia
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A15929-尖沙咀-美少女-AV女優Julia.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

樣貌:後生靚妹仔 、青春可愛 、真人無撈味仲正過廣告相
身材:幼齒身材 、纖腰 、天然完美大波波(C級)身型都幾好 、 夠fit又夠索 、皮膚白滑 、細細粒易食
技術:前後洗白白、波推水蕉、吹功上乘 、我有大大大大車牌 、最緊要聽教聽話
態度:全程笑容滿面!小鳥依人、真係如師兄所講好有女友感覺!

美女の經典【AV女優JULIA】Body完美;Girl Friend Feel 無與倫比!

見到PINK記有新 、第一時間睇睇真人相 、幼幼FEEL既AV女優JULIA岩我、集完美身材、可愛面孔、優質態度於一身,唔約真係細佬會著火,知pink記從無調包 、就打電話約 、一切順利
到達目的地、入房見真人萌爆 、眼大大超精靈 、一臉柔情 ,開朗又可愛,唔OK就唔係男人,報鐘先。女女幫我除衫沖身,有待浴,任我摸任我摷雞包仔 ,狂啜對lin,佢都好投入下。
沖完返上床、我迫不及待未等佢反應過來、輕撫她發肉緊既雞包仔 、佢已經有反應 、 LIN頭都扯旗、順手摸到佢妹妹已經好濕 、細佬未用口已經舉旗先、佢見我咁、女女翻身開始出擊吹9我、一路吹對波就右左咁搖、佢有佢吹我有我玩、吹到咁上下,上套、入又濕又窄既妹妹、 下下插到入被包到實一實 , 真係不得了 ----勁過「肛本 0.0001,仲車來車往,轉POSE反轉男上插到佢卜卜聲, 再狗仔加速推爆,好舒服,休息下先,妹妹幫我沖身,我就比低家用,最後當然係情人式吻別

GIRL FRIEND FEEL既完美靚女神、唔返食對唔住自己。

萌到爆!

============================
流星星JJ777: 【流星星】AV女優JULIA - 嫩口靚幼幼
AV女優JULIA
簡介:  v7見到呢個嫩口幼幼好吸引, 吾食吾得, 立即打去約, 原來囡囡中午先到步, 連廣告相都未影, 於是就問可吾可以.......agent真好人立即比我去驗貨...   
樣貌 :  自己化的淡妝, 天然靚女, 嫩口幼幼, 巧可愛   
身材 :  大約5'5, 嬌小玲瓏, 纖瘦身形, 22吋腰但有大 B cup, 白滑膚色, 修長美腿, 身形比例好靚, 超窄, 巧巧食     
服務 :  起初有小許怕醜, 破冰後熱情奔放, 十分合拍, gff      
安排 :  agent又好人又有禮貌, 專業準時安排拕擋

======================================================

patton: 【AV女優JULIA】~~AV女優JULIA~~【P記】

Around twenty
her own makeup
before take AD photo
KTV background
around 155cm
Very slim with B cup ball
Big car for me
Keen to wash
Kiss Lin and non stop BBBJ
Tight pussy not much hair
real reaction without Ky
Sweet smile and with GFF for me
lower back have tattoo
very suitable for me
前日食嘅,今日有廣告再補出,懶得打咁多,唔明唔好問
======================================================

PinkAV女優JULIA: B- C cup perfect ball shape innocent young face and big big big car
前言: 第一曰見到廣告相已經想食,今日先至有時間
女女22歲,之前做KTV, 様幾靚女,幼幼feel,可愛
女女波波B-C cup,100%真波,波形完美    ,Lin算pink,女女乳頭是凹的,要啜出來,又圓又挺,背有公仔,全走肥
服務絕對值100分,細心,好笑容,態度一流,沖涼女女用對波波來做body massage,吹功不錯, 仲加送XXX,不用試車,女女主動大大大大車,做愛女女反應好正,又係車住出,腳軟咁走,希望其他客就住女女,憐香惜玉
廢話少講,去非廣告妝相
=====================================================
jasonjasonng: AV女優JULIA 美人幼幼
今日剛剛食左AV女優JULIA頭圍,
酒店絕對ok, 都係我揀佢其中個原因(我以前結婚地方)
條女絕對幼,body fresh, 全走肥,有點廋
不過patpat同對野都有點肉,得!
個樣比相靚,笑得好開心
有點似我舊同事!!
服務都幾好,轉post合作輕身易舞緊窄易爆!!!
AV女優JULIA (Girl Friend Feel)
出到老尖、照舊打俾相熟主持人,知我心意,一聽我把聲就知我想約邊個,抵讚!

AV女優JULIA,我只能用完美黎形容、單食相頭已經值回票價,呢個世界可以有好多靚女,但如果要穩一個似足我女神菜依琳、仲要係幼幼版既,可能在老尖只見過佢一個,一開門淡妝真係好吸引,唔係普通女仔濃妝艷抹可以媲美,AV女優JULIA天生眼大大,水靈靈,電力四射,就算我身經百戰、都難免俾佢電親。

鬆身既T-shirt更加突顯出AV女優JULIA獨有既完美身材,有咩理由全身走肥、對波可以大成咁,睇相已經覺得誇張、真人更加係令我感覺震撼、瘦底大波最有壓迫感!對波咁大、條腰竟然可以咁幼,好似夏日海邊幼長既椰子樹上既大椰子隨風搖擺、肚仔係零脂肪、童話中美人魚既身材不過如此,而更加係錦上添花既係AV女優JULIA對超靚長腿,長得黎、充滿線條、既骨感又唔會太瘦、豐腴又皮光肉滑、同時又完全冇半點贅肉,完美既身段令我忍唔住問佢平日點keep fit,點先可以做到長腿、幼腰、大波(天然)、皮膚靚。呢一刻,我有想一野私有化女女既衝動。

如果師兄你搵過,相信你都會同意,玩服務玩GFF一流,眼大大好精靈,加上佢苗條瘦底大波長腿既身材真係無敵,酒店界服務既模範、態度極佳、好有家教,主動大大車、女朋友既感覺唔係到到都有。P.S.下面隧道天然多水、異常緊窄、一方面好爽,另一方面,我都唔係用死力係咁打樁,因為,女女既G點,原來要溫柔先可以觸發到、太快反而會令女女麻木,FEEL唔到性愛既高潮。女女幫我沖完涼都仲有時間剩、談情說愛之餘、仲send左我幾張相,俾我留念、AV女優JULIA一下。

返唔返食?毫無疑問會返砌。幼幼、靚女、大波(C級湯碗形真波)、幼腰、長腿(長直美腿)、白滑、硬件岩晒我、仲要FULL of GFF,係我見過最完美既小情人。
Perfect Body 苗條 完美 (GFF美少女首選: AV女優JULIA)
同師兄們吹水、知道有一個女女真係好岩我,即打電話俾相熟agent約女救火。
相貌: 4/5,18-19靚妹仔、幼幼、大眼精ling、好甜,笑容滿面,師兄話似jolin、我覺得AV女優JULIA正好多lor,個樣幼咁多、又純(當然內裡好淫 )
身材: 5/5,瘦底大波係簡潔形容,具體形容係: 好能苗條、波形好靚(天然波、完美shape)、長腿、幼腰、線條一流,仲要白滑,有一個可愛紋身在pat-pat上面。
服務: 5/5,咁多大師兄推薦、原來係有原因,GFF、大車牌、個人認為大車小車甚至無車都冇問題,但見女女咁熱情、真係要俾面佢車翻一輪。沖涼時候,女女係用對波波來幫我沖、即係做波推,有環吹,主動大車,女女投入、反應自然。
總結: 5/5,好耐未試過咁值得返食既完美sex partner。

聽完老友們賽後評語,AV女優JULIA係我印象中幾深刻,要美好體驗,搵佢真係冇錯

打電話俾agent約,話都冇咁易就可以一睹AV女優JULIA既芳容

樣靚,身材絕頂,服務一流,戀人feel,怪唔得咁多fans

同師兄既賽後報告如出一轍,前後侍浴,波推,水中蕭,大車 ,轉post極之配合,事後仲幫我按摩下,幾抵錫

氣氛一流,有講有笑,仲問我佢買件靚衫好唔好睇,真係咩都講一餐,開心開朗妹,有正能量,我鐘意

最後唔少得俾家用同埋good-bye kiss,抄埋牌,叫我多d搵佢咁話,AV女優JULIA咁nice,我當然要多d捧場啦

借用Ching幾張玉照,留念一下AV女優JULIA

不喜勿插,如果同意請讚好,些些

下晝到TST同客人簽合同,乘機偷跳直女,聽師兄講AV女優JULIA好有保證、正斗身材、金牌服務,未食過真係要試(試完已經想返直),豪不猶豫在出發前打電話約AGENT,我未出發先興奮,老友笑我唔好搞到個客要等,我話放心啦,AGENT準時交淫,FIT晒我呢D大忙淫。

上房,一睇佢瘦底大波、身材比例正如師兄講真係GOLDEN RATIO,「有咩理由咁苗條、可以咁大波波(天然C級大波波、挺)、腰幼、長腿、前睇側睇後睇都係S身型」,香港小姐都冇咁正,正到我未除褲、先扯旗,喂,AV女優JULIA幫我除富時乘機一個猴子偷桃,出賣左佢既真個性:原來係淫妹一個!

手拖手去沖涼、有波推、有水蕉、仲要脷撘脷大車車,女友都冇咁激,佢話同我搞幾有FEEL,我話:「得幾咋?!」佢話睇我床上表現點啦,我話你咁正,唔掂都掂啦!幫我錫LINLIN、奶袋袋、環吹時仲要一副享受既表情,我話妹妹你咁樣我好易爆,你估佢講咩?佢話佢咁努力幫我,都係想一陣我幫翻佢、雖然我平日冇食鮑習慣,但見到AV女優JULIA上下都係PINK,正式係PINK LIN PINK GAP (PLPG),我都忍唔住口水大流,當然我會溫柔咁去錫啜,因為咁樣AV女優JULIA先會更加舒服更加HIGH,我亦見到淫水從佢緊窄既隧道BIB左吊吊出黎。呢個時候我已經忍唔住、女女幫我用口帶套,之後就開波,一個POST就KO左,我自己都估唔到,唯一可能係鏡前既AV女優JULIA、幼腰大波線條太靚,對住咁正既尤物,本能令我迅速發射。

事後,攬左一陣,AV女優JULIA話好想同我再黎多次,我話唔得閒(我都想留低、但約左客簽單),佢話同我好有FEEL,可惜太短暫。冇計、唯有GOOD BYE KISS之前約定下次一定會再相見。

後記:個客問我點解今日咁開心,佢見我咁開心,佢都心情好,哈哈。

借女女V7相一用。

流星星 [純粹分享] 【流星星】AV女優JULIA - 依然AV女優JULIA~

AV女優JULIA - 揾過n咁多次, 依然AV女優JULIA...

簡介:  昨天心情很失落, 收到呢個舊相好通知到咗步, 就出去散下心, 入房望住AV女優JULIA含情脈眽水汪汪的眼睛, 被企迷到老豆姓乜都吾記得, 電暈咁滯, 乜野煩惱都走晒...

樣貌 :  清純, 真人靚過上鏡, 笑起來好甜, 眼睛發電巧高watts   睇相...

身材 :  大約 5'5, C仔, 纖瘦身形, 線條一流, 皮膚又白又滑, 修長美腿....... 對腳同patpat巧吸引  

服務 :  吹功了得, gff, 咸故5講, 總知冇得頂, 人如其名, 揾完一定會AV女優JULIA  

安排 :  多謝主持人慷慨包融, 玩到過晒鐘, 快活不知時日過, 安排十分妥當, 準時, 五星級地方, 巧正  

hlau  [純粹分享] [hlau] AV女優JULIA- 美妙身材臉孔幼幼插落有罪惡感

PinkAV女優JULIA another bang of the century

呢個女女Vinny bro極力推薦,不過一直未會過,本來今星期已經滿quota但見流星星兄D真人相咁正,一于食,早一日約好食女女十分準時上房要贊AG。今次去個度老尖五星級一流呀。

PinkAV女優JULIA 西西,湖南人住深圳,22歲,但似teenager 十幾歲,面貌極幼,皮膚白細嫩又fresh細路女咁,patpat 對上有公仔但相當有型,身高約160 petite size,幼手幼腰幼美腿,身形比例一流,B波級手波新鮮型靚好揸細淺啡的凹凹地要啜出黎,妹妹毛不長不短夠窄夠淺夠靚自然水超好插。

買咗馬卡龍比女女佢好開心,開心地抱下車下,女女化妝好靚真人仲好過上鏡,好合作影咗好多張相。女女講野好溫柔可愛,傾咗幾多野後幫我除衫好溫柔。之後入去沖涼,幾細心洗,又互卒身,女女個身好滑又柔軟波又好揸,正!互卒棍同妹妹,大車一輪,乾身出去。

出去先企係度攬同大車,個身好滑,我錫啜女女由上至下,食奶至下身,上床女女服侍我,catbath 我身,奶頭一路落,我就係咁玩佢個身同對波。BBBJ吹工中上級溫柔個隻,又啜又吸好吸力,爽到我超硬,吹咗幾耐,我一手揸住女女美髮一手係咁遊走女女全身。上膠,女上,鮑好窄,女女㩒住我打裝,先磨再一路上落一路申淫,坦克車,我玩佢幼腰波波同囉囉,舒服到爆!抱住女女到床角抱住un ,女女好享受叫哂,我抱住女女壓住個身狂un,時不時坦克車,女女個身好軟滑,女女叫哂,好鬼正,再抱起女女掛豉夠輕身好掛,女女叫哂爽到我吖!後推,我企地勁推女女,女女個patpat好正好好推,我按住女女幼腰推,又揸波又玩腳,女女又比隻手我拉住推,好正呀。再拉女女上黎抱住佢插,一手夾住對波,個身超軟超滑,好爽呀!轉男上撲住女女坦克車插,錫下耳仔頸,再M腳揸住女女腳插不時手指磨下妹妹粒的,對手不斷遊走滑身又揸波,M腳插,腳上膊單雙邊錫奶腳插,一手揸美腿另一手揸波插,女女對美腿超正我又錫又啜又奶,插咗好耐,女女叫得好利害又自揸波自玩身好享受咁。再僕住坦克車插,女女又啜我頸膊頭好enjoy咁,女女叫聲哦哦聲表情又似細佬女,好鬼罪惡感呀!坦克車下插上天咁滯先爆發。再插多好多下坦克車先拉細佬出黎,我再錫下女女面同身,我成身冇力濕哂女女幫我清潔女女之後去沖涼。

沖涼後再傾咗一大輪,又再影相好合作仲同我研究點影得靚,抄牌,再攬攬錫錫先走人。走後好回味,實在太正嘞。

總結:GFF for me,樣靚面幼幼令我插時有罪惡感,個身超滑超新鮮比例好,美腿令我要奶錫啜好興奮,對我有坦克車,吹工溫柔中上級,鮑靚自然又窄又淺超好插,開心好玩friendly ,番食之選極力推薦!
fm365hk  [純粹分享] [fm365hk] 童顏PLPG 超蓮feel的大波天使臉pinkAV女優JULIA(真人相)

餓左個weekend, 昨晚已十分想找HG,尋晚臨訓前約定今日頭圍,食左兩個頭圍,一個直頭唔想出(both report and physcially!) 所以不直一提,另一個就係very good的AV女優JULIA!

上次女女來香港見佢D相片已經起晒痰,不過奈何唔係時間唔就就係有另外選擇,今次見Lau師兄食得咁開心我亦跟一了!

22yo 湖南女女長居SZ,唔係第一次來港但仍然有生手素人感覺,好似師兄話齋,對住佢副童顏靚架生啪啪啪,其實會令人幾有罪惡感的! 呵呵呵
1.pic.jpg 2.pic.jpg 6.pic.jpg 7.pic.jpg 8.pic.jpg
打打分:

(五個得為滿分)
樣: 得得得得+1/2得 (Kawaii 甜美可人靚女,有幾分似超蓮feel的笑容,眼大大好可愛的天使臉孔! 肯定係高中班裡面好幾條仔同時會暗戀果種女生)

身: 得得得得得 (非常得的童顏巨乳,粉lin好好啜好敏感的身體,身材偏瘦但有可愛小肚有少少babyfat, 手腳纖幼視覺效果一流!)

技: 得得得得得 (BBBJ有心機夠溫柔度,幾乎於BBBJ其間被女女KO! 好在停得切呵呵唔係變了CIM! 體位配合下下入到盡,反應好真實叫聲好聽自然!)

膚: 得得得得得 (非常白滑,好好摸的股背,背後有小公仔)

態: 得得得得得 (親切可愛的女女,基本上要乜有乜惟獨人夾人,所以chemistry唔太強烈只有LFK,其他BBBJ, DATY都有)

地: 得得得得得 (無得彈,最鍾意的地點,如果AG多D好貨,一定會多D幫襯!)

價: 得得得得得 (呢個價位食呢種質素,近排選超值之選了!)

p.s. 多謝Lau師兄提早單聲,agent哥哥,其實唔洗你提醒遇到好女女我地呢D自動自覺會出報告的了

ellenwongmakelo  [純粹分享] 矯美好笑容, 抱緊我即溶

P 老闆介紹AV女優JULIA給我, 但因為之前看過囡囡以前廣告照片很黑不好看, 所以我初時有懷疑

開門時有點擔心, 結果來了一個矯小漂亮的小女孩, 穿著十分性感., 把我拉入房間

樣貌: 4.5/5 矯小玲瓏, 真人比照片更白更靚, 佢笑容眼神吸引,
身材: 5.0/5 完美S形身材, 抱緊唔想放開佢 B/C靚波, 好好抓好好舔
服務: 4.5/5 佢似乎當我係佢男朋友, 不停吹想吹爆我, 佢迷人眼神望實我, 加上甜美笑容, 好似很喜歡我, 似乎係享受多過服侍我
態度: 5.0/5因為佢小好妹好窄, 所以我條特大香腸初時入去時, 佢有點怕, 全程又叫得好辛苦, 我以為佢唔開心, 怎知佢突然抱緊我, 令我忍唔住就出咗.............

事後問佢係唔係唔開心, 佢怕羞笑著說剛才抱緊我是一齊高潮完………

囡囡矯小美麗迷人身材好, 最合我意, 而且服務態度好, 真係好開心, 令我心思思想返食

ellenwongmakelo反食小AV女優JULIA, 天天都AV女優JULIA

P 老闆通知我AV女優JULIA已回來, 我立即預約她

開門佢見到我好意外好開心, 即時給我一個吻, 心都甜曬, 除衫時望住佢完美S形身材, 口水都流

樣貌: 4.5/5 矯小玲瓏我的最愛, 佢比之下又漂亮了, 甜美笑容和眼神好吸引,
身材: 5.0/5 完美瘦底S形身材好好抱, B/C級靚彈手波好好抓好好舔
服務: 4.5/5 今次佢好放當我係佢男朋友, 不停吻不停吹, 叫都唔停, 多個動作令大家好HIGH, 最後又係抱緊一起高潮
態度: 5.0/5佢小好妹真係好窄, 我條特大香腸入去時大家好好享受, 全程抱緊我, 佢今次狂叫, 我忍唔住就出咗.............

事後大家抱緊唔想放開佢, 分享剛才過程, 佢話好想天天同我做, 大家開始有感情, 返食真回味……

回帖獎勵 +1 元錢

回復 匿名者 #1 的帖子

性感吸引, 美女誘人
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +1 元錢

天使的面孔,魔鬼的身材

回帖獎勵 +1 元錢

非常得的童顏巨乳,粉lin好好啜好敏感的身體,身材偏瘦但, 手腳纖幼視覺效果一流!

回帖獎勵 +1 元錢

清純後生值得一試

回帖獎勵 +1 元錢

幼幼笑得好甜美 大波瘦底

回帖獎勵 +1 元錢

昨天一入房已經透視裝 未除衫已經9硬