[美少女] 抵制900以上的美少女!

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

物價高企,美少女質素、服務下降,
可能Ching幫襯少左,AG生意難撈,
愈來愈多AG返回10年前800呢個價位!

各Ching一定要堅持落去!抵制900以上的美少女!
咁我地以後就有比少D啦,跌錢都無禁傷先!
唔好比D AG陏吓就收1000或以上!我地人工又唔加得多!
如果唔係恐怕日後加到1200、1500、1800、2000!
Haha good idea but dun work lo

现在大陆 台湾 澳門 新加坡 都 贵過 900了。D 女睇$。邊度揾到食就去邊度。条件越好 越多選揀。我地 想食好野 现在只能自求多福。香港 打工仔 再团结 都 去 5返 以前既世界。算吧啦。
diabloworld 發表於 2015-5-26 10:45
现在大陆 台湾 澳門 新加坡 都 贵過 900了。D 女睇$。邊度揾到食就去邊度。条件越好 越多選揀。我地 想食好野 现在只能自求多福。香港 打工仔 再团结 都 去 5返 以前既世界。算吧啦。

非常認同你見解,D女女睇$,邊度好揾就去邊度.宜家反映香港已落後鄰近地區,就算比得起$都食唔番以前D好質素女
不如你叫地產商減價, demand and supply
佢敢叫咁0既價,即係有市啦! 如果再進一步收緊出入境政策, 來港打工意欲大減, 到時...呵呵
來港打工因為近ja!
現況全部係香港人一手做成, keep on 反lee樣反0個樣啦!
上街遊行好冇?
我冇幫襯900以上已2個月
香港整體環境,無得同以前比.宜家有得食就好食喇,遲D可能1.5k係hg阿禪,1k㩒鐘仔
絕對支持!有d ad相都醜樣到死都話收千幾,根本亂黎
回復 johnny_cool #1 的帖子

而家睇AD有D600,唔知咩料
越來越貴...真係食少左..!
齊心就事成!
如果價錢同服務對稱, 俾多少少都無所謂, 不過而家真係大多數囡囡的服務都好差, 或者貨不對辦, 中過幾次招後都唔想再試.....
回復 KKEEN #14 的帖子

極之同意
有人去自然唔會減價
搵嫺姐幫手
D女話去新加坡做K女仲好揾過香港做HG,v7見好多舊相好post相……如果香港人仲係咁嘅思維,唔諗下點搞好經濟揾多D錢,遲D只有食陀地大媽
回復 johnny_cool #1 的帖子

好難成功的但也支持
支持!抵制900以上醜少女!

Archiver|聯絡我們|141華人討論區

GMT+8, 2024-3-19 16:04