陀地幼幼Miu,19歲人,水靈電眼,青春逼人,真波白滑,S型身段,夠fit又夠索,食幼幼,食服務,食身材,W Spa Beauty一定係最佳選擇!

名稱: W Spa Beauty
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43134-尖沙咀-水療SPA-WSpaBeauty.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟我咁大個仔從來都未玩過SPA,依次鼓足勇氣走去一試,玩左新野尖沙咀W Spa Beauty,電話約定後拿拿臨打的士過去,上去見到W Spa Beauty最新潮流裝飾,輕柔音樂伴奏,乾淨衛生既環境,有香味撲鼻,掂!揀左個岩岩新做既陀地幼幼Miu,19歲人,水靈電眼,青春逼人,笑起上黎都好甜,乖巧靚妹,身高168CM,瘦瘦既身材,S型身段,好有美感,夠fit又夠索,條事業線好深,好誘惑,目測應該都有34C度,果刻真係想即刻揸落去,佢好似又明我心意,主動捉我手揸佢個波波,哇!後生女女都咁醒目,真係抵食啦!搞到細佬未沖涼就已經扯旗,爽手除完D衫褲就去洗浴,34C靚波波+粉紅乳頭,我更加興奮到爆,細佬亦都好“性福”,俾心機沖洗,水中body,磨上磨下,對波夠滑夠軟熟,真材實料,堅野黎架,水中蕭冰火兩重天引領我到極樂世界,爽爽爽!豪華浴缸浸池,我哋攬埋一齊浸淫浴,溫馨而浪漫,極有女朋友Feel,仲有細車錫下咀,勁到爆!
上床後佢從後邊抱住我,雙唇係我後頸輕吻,強勁Girl friend feel,呢次真係死得啦,親吻背脊直落pat pat度,奶到索索聲,轉正面,錫lin奶lin頭,啜鳩奶袋吞波仔,啜得吹得,樣樣都好有力,環保吹,有深喉又會舔,功夫一流,有眼神交流,好享受,細佬好快就硬左,六九,我瀨鮑魚,粉紅靚鮑,多水多汁,佢既含橪咀含得細佬好密實,下下深喉,仲用條俐磨鳩頭,真係少d功夫都會俾佢吹爆,實係好難忍!

帶袋上主菜,首先玩女上,隻幼嫩多汁靚鮮鮑包實我條硬野,UN上UN下,UN的落力,前後夾磨,腰力好好,騎得我好有feel ,淫水不絕,呻吟聲都未停過,轉姿勢換我男上插,將支鳩頂嗮入去濕滑滑個窿度,超級窄西,屌入畤難入,感覺比後花園更窄,比處女更窄,揸住波波借力不停抽插攻擊,爽得佢呀...呀...呀....呀,淫聲浪接浪,最後都係敵唔過佢細妹既緊窄,細佬一瀉千里射出D精液,細佬軟嗮,成身舒服嗮!

癱軟系佢個年輕肉體上休息下,佢仲吻我額頭,好有女朋友feel,再去沖身,著衫褲比錢閃人,食幼幼,食服務,食身材,W Spa Beauty一定係最佳選擇!
miu miu.jpg
Good good good
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 shenyang #1 的帖子

多謝師兄分享

陀地幼幼真係要試,多謝師兄分享!

幼幼+陀地呢個組合實在太屈機

多謝師兄分享

Good and thanks for your sharing!

Nice information !Thanks for your sharing!

內容豐富,大開眼界!

so far so good body!

多謝師兄分享

t多謝分享

報告很理想,現實很殘酷?

多謝師兄分享

唔錯, 值得一試,

多謝師兄分享

very nice figure thanks for sharing

多謝師兄分享

回復 shenyang #1 的帖子

多謝師兄分享