[一樓一] 囡囡真正舒服

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有無師兄試過攪得條女真正舒服有D乜反應而又不是造作?
我就試過條女唔戴套打真!
回復 kingkendom #1 的帖子

有d囡囡會出汗,會攬實你一齊un
條女舒服到話要包我! (~^o^~)
回復 kingkendom #1 的帖子

都有試過嘅﹗但通常都係舊相好﹗
其實真係睇feel 睇緣份,有D囡囡會有高潮,有D黑口黑面,有D勁串
試過惗住攪gag 大家笑下,佢問我個腦係咪有問題!
都有試過, 但可遇不可求.
呢啲人自己一定feel到㗎喎
試過,叫我唔好射住屌多佢一陣
其實好易分係咪真高潮。。。 囡囡有啲識收音機,但呢種只夾到條棍,但如果你Feel到個頭位係咁俾野大力咁啜下啜下,你就知係高潮,同埋成身流汗都係。。。。呢啲好難扮,如果咁都扮到,你都實信哂啦。。。

不過呢啲反應唔係個個女都有,仲要有Feel先得。。。
原來日日都食飯, 就唔可以覺得某一餐煮得特別好食 .......

無錯,女女性高潮時,你會feel到你弟弟好似比嘢吸住吸住咁,冇得扮㗎
albertwong 發表於 2015-5-28 10:41
無錯,女女性高潮時,你會feel到你弟弟好似比嘢吸住吸住咁,冇得扮㗎

好同意,不過有啲人唔識野又點會識分吖!
有D會起雞皮,有啲會突然用力抓實你 ,有啲會收音,有啲更加會噴水,因人而異
最近試過一個陀地,2x尾,同佢男上時手痕,一邊插一邊手掃豆豆,佢即時反應大左,我感覺佢下面突然收得好緊,緊到我推唔入,唔知係唔係收音機(因小弟唔識分), 但我一唔掃豆豆佢就正常返,咁算唔算係真反應。

試下一日食飯食五﹑六餐﹐睼下你滯唔滯﹖

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 10:23