[賽後報告] 本來冇意思揾洋洋,一見真人才知以前寫報告D人唔識乜叫影相

簽到
名稱: 洋洋
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/16154-天后-樓上骨-洋洋.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

洋洋幾靚女,細細粒,完全走肥。腳長,波波好揸手,細腰皮膚白滑。樣子幾靚長長直髮,直情驚為天人!我問佢俾唔俾拍照,佢點頭細細聲答可以但要加錢。陰聲細氣羞人答答,登時引起我的溝女慾!我見佢咁友善有問必答,已經破冰後,我提議影完相先搞好吾好,佢好細心話耐唔耐㗎?驚怕一陣間唔夠時間我享受佢服務喎!我問乜原來寫上幾個報告班人要影好耐嘅咩?佢冇正面答我,大概都唔想我覺得佢講人壞話,洋洋都幾為人著想性格夠晒溫柔敦厚!
又一次證明唔識影相就唔好學人影啦,爭D因為佢版盲毛所影嘅變色相而唔噤洋洋鐘呀!好彩我得閒按多一兩個鐘者! 又如果洋洋當時啱啱做緊嘢我就走晒寶啦!
Yang Yang 01.jpg

為免得洋洋以為凡影相都要好耐,我只從一個角度拍幾個Size鏡頭(Zoom in 郁少少),大家心中應該會有一個幾全面嘅Picture,對靚女真正美態會多點認識吧。我只用了幾分鐘快拍唔同尺寸圖片應該唔會阻我慢慢享受呢位小美人嘅恩澤!

。洋洋雙腿修長而以,佢並不是高頭大馬之女。反而細細粒幾可愛者。
。人仔細細絕對走肥,照片所見,唔戴胸圍拍照波波都極有睇頭。
。而且白淨紅潤,滑不留手,真正好雙乳冇呃人。腰細好好攬。
。相片冇法表達的是佢妹妹水量足夠而且都幾窄,另一說法或者我大碌!
。叫床是循序漸進式,配合佢少少矜持性格要搞到佢High咗反應才變得主動!

短短花多幾分鐘大家又熟落多點。影完相我開始露出色狼相,抽抽水洋洋都不以為悍。相反佢都幾主動又會服侍我除衫,之後廁所玩水更進一步佢就越加開放咗不少。沖完涼上返床我哋玩埋69兩頭鈎佢嘅反應都幾熱烈。只是吹簫冇得環保,我瀨閪反而比佢環保得多!妹妹氣味芬芳瀨得幾瀨仲越來越好水!此時我知道是時候提槍上馬,戴袋後直搗黃龍嘅好機會,由於有充足熱身,妹妹雖然幾窄進入都好順暢。抽插幾嘢佢已經攬得我好實。秀髮間傳來絲絲香氣。值得特別提提洋洋一把長長髮絲梳理得好靚。長而直的秀髮更添不少女性美。我又最鐘意長髮女郎。簡直是Perfect!

後話:
佢個場地方相當窄同佢妹妹一樣窄。拍照叫佢坐在床尾,我從床頭影過去,拍全身亦只是僅僅夠!不過佢張床都夠闊,床上玩前戲都算冇壓逼感。講開壓逼感,洋洋妹妹就真係夠晒壓逼感。我都唔算快搶手,但在她妹妹內我弟弟都唔頂得好耐已經冇貨賣。幸好洋洋夠溫柔體貼事後浴時還我又講有笑。All in all,呢次我都算執到件正嘢!

補充內容 (2015-5-28 01:47):
洋洋把頭髮是我玩咁耐最整齊最香者。雖然搞嘢搞亂咗佢頭髮是另一番美態。事後看着佢梳頭個情景又真係幾溫馨嘅!!
多謝分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 645/120 #1 的帖子

女女極好身材。

謝謝洋洋靚相新報告 ❣

呢個女身材好掂啊!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

看來不錯

謝謝靚女洋洋靚相報告。

多謝分享

真係好正喎

多謝師兄分享

謝謝洋洋真人相報告

TankManVIIV 發表於 2015-5-28 12:06

謝謝洋洋真人相報告

實在係好好身材

登錄/註冊後可看大圖

多謝分享

謝謝圖片報告。

女女身材好fit下喎~
要去食下先~

謝謝圖文報告。

多謝師兄分享索囡囡性感誘惑真人相報告

很有創意,值得回味~

645/120 發表於 2015-5-28 01:41
洋洋幾靚女,細細粒,完全走肥。腳長,波波好揸手,細腰皮膚白滑。樣子幾靚長長直髮,直情驚為天人!我問佢 ...

謝謝報告。

登錄/註冊後可看大圖

謝謝報告。

登錄/註冊後可看大圖