[賽後報告] 阿sa青春有活力,靚女氣質,水中蕭,環保吹,69,毒龍,事後環保蕭,服務多元化,一定返婥佢!

名稱: 阿Sa
地區: 旺角
網址: //141-hk.com/zh/A37651-土瓜灣-一樓一-阿Sa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

阿sa屬風騷型青春靚女,少女氣息,身型苗條,走肥,瘦底,對燈有睇頭,好似要跌左出黎,上中下堪稱完美,真係索到爆燈,入房後一啲都唔趕時間,傾一陣調下情,好有氣氛,沖涼過程都係果D,前後洗淨,有BM磨前磨後,真波白滑,軟熟又好揸手,一曲水中狂蕭,佢個鯉魚含燃咀,含得細佬好密實,相信好多回頭客都係呢個原因再搵番佢,驚俾佢吹爆咁。叫停上床玩。
上床後抱住幾秒唔講野,好有女朋友感覺,到佢慢遊錫兩點時,都感覺佢咀仔一股與別不同既吸啜力,普通言語好難表達,要親身試過先明白,啜到啲皮膚索索聲,黎到三角位,先啜鳩奶袋,奶暈肉棍,舔棍邊,再一野含落細佬,一副姣得黎又帶啲淫盪既眼神望一望我,即刻有feel,睇住小鋼炮系佢口中吞吐,出出入入,仲不時舔下鳩頭,果然有佢獨特之處,櫻桃小嘴將​​條撚包到實,完全無多餘空間,一邊吸啜一邊掃袋底,玩波仔,細佬扯到升旗,已經硬到石頭咁,拿拿聲搵窿插,阿sa幫我上套就主動坐落黎,有節奏既策騎技術加狂野叫聲,令我好快投入到性愛中,小穴窄​​小容易到頂,下下頂到佢呀呀呀呀大叫,太過於刺激,唔夠十分鐘細佬就射精,敗下陣來,拿拿臨做事後蕭,蕭左幾耐下,唔叫唔停,再次沖涼著衫走人,青春又後生既阿sa,服務又多元化,一定要返婥佢!
回復 tongtonghk #1 的帖子

多謝師兄分享
影到腳趾就更好

多謝師兄分享
大波身材正

很有創意,值得回味~
多謝師兄分享
咁好嘅囡囡,點可以唔支持
多謝分享