LG Katherine~ 圓滑美股,白滑皮膚,後推佳品

身份保密
身份保密  發表於 2015-5-28 18:58:39 |閱讀模式
名稱: LG Katherine
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A16197-尖沙咀-美少女-LGKatherine.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

看到LG又有新女到, 我馬上打電話預約, 一上到房間就見到我今晚既女女, 佢怕羞咁同我SAY HELLO, 女女真人真係索到
爆, 比相仲要靚 !女女主動波除3, 見到佢白滑身材, 吸手靚波, 全走肥, 又有籮, 我今晚一定用卜到佢慾仙慾死 !
沖涼好仔細, 先有精油按摩服務, 後有靚波擦身, 係床上, 先有舒服的前戲, 女女用佢溫柔的小咀同我吹蕭, 又奶埋袋底,我對 手搓揉著佢對波, 再我手探下佢妹妹, 佢已經發出呻吟的聲音了, 勁多水流出 !!! 女女要求我快插, 小弟弟就要上套, 插入佢 緊緊鮑魚, 女女就規律的un, 一鬆一緊, 無耐力好易走火...之後我男上車住UN, 再一陣狂抽猛送推車之下, 我乜都送晒俾佢...
IMG_7959.JPG IMG_7960.JPG IMG_7961.JPG IMG_7962.JPG IMG_7963.JPG IMG_7964.JPG IMG_7965.JPG IMG_7966.JPG IMG_7967.JPG IMG_7968.JPG IMG_7969.JPG IMG_7970.JPG IMG_7971.JPG IMG_7972.JPG
回復 匿名者 #1 的帖子

多謝師兄分享
曲线优美好货色啊
多謝師兄分享
very nice girl, thanks for sharing!
多謝師兄分享!!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 05:00