[賽後報告] Ella推拿專業訓練,白滑長腿,美乳誘人,誘人body爽得我好似上天咁當場走火爆精~~~~

名稱: Ella 推拿
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A23750-銅鑼灣-樓上骨-Ella推拿.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

約Ella推拿,好有禮貌同我打招呼,問我飲唔飲水,好笑容,態度非常好,佢俾我嘅感覺身型好靚,且很會迷人,白滑長腿,美乳誘人,大眼有神,
大家坐床邊,佢用好溫柔語氣同我傾計,我手多多抱佢入我懷抱中,無耐好乖咁幫手除衫掛衫,洗完身出黎按摩,按摩床好乾淨,房又舒適,環境乾淨,
先黎踩背,佢企上鋼背架幫我用陰柔力同我踩,啪啪聲唔覺踩痛,踩到全身感覺鬆了不少!
踩完用人按同推油,滲透力好強,力度好足,全身上下照顧暈,有功架,用指力細心推兼且穴位準,推到酸痛位,會加大力度,全身每個位都有照顧到,最正係推前列腺,溫柔手巧,推到一硬一硬地,
幫我掃pat pat,撚雀,之後body時間,全身俾佢推得又酸又痕爽到爆骨咁,揸住我碌野又推又揉,爽得我好似上天咁當場走火爆精,清潔完,傾陣計去沖涼,換衫比家用走人。
回復 theventures #1 的帖子

很有創意,值得回味~
Thank you ching for the nice experience sharing
多謝分享

多謝分享
多謝師兄分享

多謝師兄分享
多謝師兄分享
早輪出左銅鑼灣電約即上,環境幽靜,唔張揚。囡囡揼得唔差,身材幾好,算中囡,可以返啅。
多謝師兄分享
多謝分享
謝謝分享Ella 的白滑美腿非常誘人
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 02:25