【YY】推油按摩手勢好, 大波MASSAGE, 波甲腸好舒服呀~~~~~

身份保密
身份保密  發表於 2015-5-28 23:42:14 |閱讀模式
名稱: YY
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A14694-尖沙咀-兼職女郎-YY.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

YY
" H; l4 L5 Y% P, U+ O/ B& K9 b+ @3 ?+ r* W( l. s4 k
$ |+ g  W4 y% S; M% K
/ E- l& E0 A2 T同女女沖涼好玩又好爽,大奶擦身,我地玩得好激,聽我慢慢講。呀女落力同洗身Body,! [6 K/ E% u. l5 p% n: p6 k
我就一路摸佢嬌人身段,一路嬉嬉哈哈好有氣氛,之後呀女佢就車埋黎,先係碰碰車、再黎小車、中車、慢慢變大車,
! y1 x$ _; t/ [; d6 A之後情到濃時,女女係我耳仔又奶又吹氣喘氣 ,真係夠晒淫夠晒挑逗 ,然後對波有意無意係我身上掃黎掃去,嘩,鼻血都黎埋,5 |- i1 J2 _# K) n
仲要雙手手指係我LIN頭逗黎逗去,簡直係幾面進攻,我宣佈投降,退守床上,呀女叫我咪急,用毛巾抹乾淨先,冇問題,我聽晒你話 。9 k; _2 e( n' Q
6 R' m8 y& z2 o. c% W6 i9 e$ T+ }: Z# z
上到床之後,推油按摩手勢好好,R pat pat R JJ,High到震~!! 前奏開始錫LIN環吹咪話唔爽,最鐘意佢深喉環保吹,加上佢無敵相頭,
, t  q1 F% A6 W# ^真係食過返尋味,到底係女上男上定狗仔最爽,真係人人各異,但我會推薦狗仔,因為女女夠高 Pat Pat又真係幾好推,最後仲口爆!! 爽 !!!
6 \- u. @, N: v# f" G' C沖完涼幫我穿衫,最後Goodbye kiss走人,搞到我再有少少反應..
多謝師兄分享
多謝師兄分享,清根大波波。
1 t0 i5 ]) x2 s% Z2 t* G5 I
Thanks for sharing, the body shape seems very good. Any more sexy photo
回復 匿名者 #1 的帖子) E6 w0 o/ J4 X1 ^/ k: _7 y  e; }
% ^0 v$ R( R- r! D5 D+ [
多謝師兄分享
咁大對野玩BM一流
咁大對野玩BM一流!!多謝師兄分享
多謝師兄分享,清根大波波
謝謝師兄分享
多謝師兄分享!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 03:21