[囡囡推介] 青春 大波 有招呼 全能女戰士,去馬。

名稱: 蜜桃
地區: 上環
網址: //141-hk.com/zh/24976-元朗-樓上骨-蜜桃.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

以前去元朗真係山長水遠,現在從尖東坐西鐵,短短二十五分鐘就到達,我從朗屏 下車,經過長長的天橋,走了十分鐘來到元發樓,由於已經以電話上預約蜜桃,蜜桃小姐已經歡迎大駕,我就話,唔見你一排,你又靚左,對野又挺左,女女話講咁多野做乜鬼,你唔係好鐘意同我打茄輪嗎?之前已經考到車牌,係女同我打輪打到上曬引,呢D feel在第二條女身上是找不到的。跟住沖涼,有水簫同BM,跟住上大床按摩,全身漫遊,好似食栗米咁,幾過引架,跟住吹奏,69互動,玩69最過引,可以慢慢欣賞蜜桃隻多水毛蟹,大家奶到對方都起能曬水,最後埋身肉博,顏射 蜜桃,女女照單全收,呢件 usb真係全能女戰士,一定再翻砌。
回復 BatManSuper #1 的帖子

多謝師兄分享
看來唔錯!
多謝師兄分享

多謝師兄分享索囡囡性感誘惑真人相報告
多謝師兄分享

內容豐富,大開眼界!
呢件真係幾得喎....................
多謝分享
有機會上去試下

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 20:41